SofLens Daily Disposable

(2 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på SofLens Daily Disposable for kun NOK167.00 , Som er 1% billigere enn hos Lensway (NOK169.00).
 • Den laveste prisen på SofLens Daily Disposable ble oppdaget 24/07/2024 3:55 pm.

kr 161

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: SofLens Daily Disposable - NOK167.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for SofLens Daily Disposable
Siste oppdatering:
 • NOK167.00 - 22/07/2024
 • NOK178.00 - 15/07/2024
 • NOK169.00 - 01/07/2024
 • NOK157.00 - 24/06/2024
Fra: 24/06/2024
 • Høyeste Pris: NOK178.00 - 15/07/2024
 • Best pris: NOK157.00 - 24/06/2024
Sist oppdatert: 24/07/2024 3:55 pm
SofLens Daily Disposable
SofLens Daily Disposable

Beskrivelse

Få din daglige dose av perfekt syn med SofLens Daily Disposables. Våre revolusjonerende linser gir overlegen komfort og klarhet i opptil 16 timers bruk, og er praktisk til engangsbruk slik at du kan starte hver dag med et nytt par. Med SofLens trenger du aldri å bekymre deg for uklart syn eller ubehagelige kontaktlinser igjen!

Disse avanserte endagslinsene fra Bausch + Lomb kombinerer nøye utvalgte materialer og presis teknologi for å gi en førsteklasses synsopplevelse. Med sin vitenskapelige tilnærming og innovative egenskaper, er SofLens Daily Disposable en pålitelig partner for optimal visuell ytelse.

Prisbelønnet High Definition Optics-teknologi

SofLens Daily Disposable kontaktlinser er utstyrt med prisbelønnet High Definition Optics-teknologi, som gir en skarp, klar og nøyaktig visuell opplevelse. Denne sofistikerte teknologien bidrar til å redusere forvrengninger, forbedre kontrast og gi enestående synsklarhet på alle avstander.

Uansett om du leser, kjører eller jobber foran en dataskjerm, kan du stole på at SofLens Daily Disposable gir deg krystallklart syn.

ComfortMoist Technology for langvarig komfort

SofLens Daily Disposable-linsene er utviklet med ComfortMoist Technology, som sikrer en optimal fuktighetsbalanse og langvarig komfort gjennom hele dagen. Denne avanserte teknologien bidrar til å opprettholde en jevn fuktighet på linsens overflate, redusere tørrhet og irritasjon. Med SofLens Daily Disposable kan du oppleve en følelse av friske og behagelige øyne, fra morgen til kveld.

Høy oksygengjennomtrengelighet for sunne og friske øyne

SofLens Daily Disposable kontaktlinser er laget av et pustende materiale som tillater en naturlig oksygengjennomtrengelighet til øynene. Dette bidrar til å opprettholde en sunn øyehelse og reduserer risikoen for rødhet og ubehag. Linsenes høye oksygengjennomtrengelighet sørger for at øynene får den nødvendige mengden oksygen, selv under lengre brukstid.

Produktvideo – SofLens Endagslinser

Enkel håndtering og praktisk endagsbruk

SofLens Daily Disposable-linsene er utformet for å gi enkel håndtering og praktisk bruk. De krever ingen rengjøring eller oppbevaring, da de er designet som engangslinser. Du kan enkelt sette inn linsene om morgenen og kaste dem etter bruk. Dette gjør dem ideelle for personer med en travel livsstil eller for de som ønsker en praktisk og hygienisk linseopplevelse.

Finn billigste pris på SofLens Daily Disposable i juli 2024

For å finne de beste prisene på SofLens Daily Disposable kontaktlinser på nettet, anbefales det å utforske anerkjente linseleverandører og sammenligne priser. Søk etter spesialiserte nettbutikker og sjekk om de har spesialtilbud eller kampanjer på SofLens Daily Disposable-linsene. Ved å bruke prissammenligningstjenester og være oppmerksom på eventuelle rabatter eller rabattkoder, kan du sikre deg de mest konkurransedyktige prisene på SofLens Daily Disposable kontaktlinser.

Teknisk informasjon

Egenskap Detaljer
Produsent Bausch + Lomb
Linsetype Daglige engangslinser
Materiale Hilafilcon B
Vanndelighet Høyt vanninnhold (59%)
Tykkelse Tynne profiler
Basiskurve (BC) 8.6 mm
Diameter (DIA) 14.2 mm
Anbefalt brukstid Daglig
Antall linser per boks 30 linser
Veiledende pris Cirka 300-400 NOK per boks (kan variere)

SofLens Daily Disposable kontaktlinser skiller seg ut fra andre daglige engangslinser takket være deres høye vanninnhold, som gir en behagelig følelse på øynene gjennom hele dagen. Disse linsene tilbyr også en tynn profil for økt komfort og enkel håndtering.

Med sin daglige engangslinse design trenger du ikke å bekymre deg for rengjøring og vedlikehold av linsene, noe som gjør dem praktiske og hygieniske. SofLens Daily Disposable er ideelle for de som ønsker en bekvem og problemfri brukserfaring. Vær oppmerksom på at det er viktig å følge anbefalingene fra optiker eller øyelege angående brukstid og kasteregler for å opprettholde optimal øyehelse og sikre klar synskorreksjon.

Prishistorikk

Prishistorikk for SofLens Daily Disposable
Siste oppdatering:
 • NOK167.00 - 22/07/2024
 • NOK178.00 - 15/07/2024
 • NOK169.00 - 01/07/2024
 • NOK157.00 - 24/06/2024
Fra: 24/06/2024
 • Høyeste Pris: NOK178.00 - 15/07/2024
 • Best pris: NOK157.00 - 24/06/2024

Omtaler (2)

2 omtaler av SofLens Daily Disposable

5.0 av 5
2
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Anne Larsen

  SofLens Daily Disposable har gjort hverdagen min mye enklere. Disse linsene er ekstremt komfortable og gir en utmerket synsskarphet. Jeg er imponert over deres evne til å holde øynene mine fuktige og frie for irritasjon, noe som er viktig for min sensitive øyehelse. De er også veldig enkle å sette inn og ta ut, noe som gjør dem perfekte for en travel morgenrutine. SofLens Daily Disposable er et ideelt valg for alle som ser etter en pålitelig og behagelig engangslinse.

  + FORDELER: Behagelig dagslinse bra komfort
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Morten Fjeld

  Jeg har brukt SofLens Daily Disposable i flere måneder nå, og jeg er svært fornøyd. De gir enestående komfort og fuktighet gjennom hele dagen, noe som er avgjørende for mine lange dager foran dataskjermen.

  Deres synsklarhet er også imponerende, og de tilbyr en stabil og klar visjon. Jeg setter stor pris på bekvemmeligheten av daglige engangslinser, og SofLens Daily Disposable tilfredsstiller alle mine behov perfekt.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo