PureVision Toric

kr 512

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: PureVision Toric - NOK434.00
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am

Beskrivelse

Få det klareste synet med PureVision Toric-linser. Vår avanserte design gir overlegen komfort og stabilitet, mens dens unike Toric-teknologi sikrer skarpt, klart syn. Med PureVision Toric kan du nyte alle favorittaktivitetene dine uten å måtte bekymre deg for synet ditt. Opplev det ultimate innen synskorreksjon – få PureVision Toric i dag!

PureVision Toric: En avansert kontaktlinse for astigmatisme

PureVision Toric er en av de mest avanserte kontaktlinsene på markedet for personer med astigmatisme. Denne kontaktlinsen har blitt spesielt utviklet for å gi klare og skarpe synsopplevelser for personer som lider av astigmatisme.

Tilpasset astigmatisme

PureVision Toric er utformet for å passe perfekt til øynene til personer med astigmatisme. Dette betyr at kontaktlinsen har en spesiell design som gjør at den sitter godt og stabilt på øyet, samtidig som den gir optimal synsskarphet og -komfort.

Avansert teknologi for klart syn

PureVision Toric har en unik optisk design som gir et klart og skarpt syn på alle avstander. Denne teknologien er spesielt utviklet for å minimere avvik og forvrengninger i synsfeltet, og for å gi deg den beste synskvaliteten mulig.

Pustende og behagelig materiale

PureVision Toric er laget av et pustende og behagelig materiale som sikrer god oksygentilførsel til øyet. Dette gjør at kontaktlinsen føles behagelig å ha på gjennom hele dagen, samtidig som det reduserer risikoen for øyeinfeksjoner og irritasjoner.

Langvarig komfort

PureVision Toric er designet for å gi langvarig komfort og god synskvalitet gjennom hele dagen. Kontaktlinsen har en spesiell overflatebehandling som motvirker uttørring og bevarer fuktigheten, slik at øynene dine holder seg friske og komfortable selv etter mange timers bruk.

Produsent: Bausch + Lomb

PureVision Toric produseres av Bausch + Lomb, en av verdens ledende produsenter av kontaktlinser og øyepleieprodukter. Bausch + Lomb har over 150 års erfaring med å utvikle innovative og avanserte produkter for øynene, og PureVision Toric er intet unntak.

Videopresentasjon av denne fantastiske månedslinsen

Finn billigste pris på Purevision Toric

Når du kjøper kontaktlinser, er det viktig å finne den beste prisen. Prissammenligning kan hjelpe deg med å finne de billigste prisene på nettet. Ved å kjøpe Purevision Toric kontaktlinser på nettet, kan du spare penger og tid. Sørg for å sammenligne prisene fra forskjellige nettbutikker for å finne den beste avtalen. Husk også å sjekke leveringskostnader og -tider før du kjøper.

Prishistorikk

-

Omtaler (1)

1 omtale av PureVision Toric

5.0 av 5
1
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Harald Høbo

  eg har brukt PureVision Toric i over ett år nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har hatt astigmatisme i mange år, og det har alltid vært vanskelig å finne en kontaktlinse som gir meg den skarpe synskvaliteten jeg trenger. Men med PureVision Toric har jeg endelig funnet en kontaktlinse som passer perfekt til mine øyne, og som gir meg et klart og skarpt syn hele dagen. Jeg vil absolutt anbefale denne kontaktlinsen til alle som sliter med astigmatisme!

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo