Proclear 1 day

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Proclear 1 day for kun NOK161.00
 • Den laveste prisen på Proclear 1 day ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 153

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Proclear 1 day - NOK161.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Proclear 1 day
Siste oppdatering:
 • NOK161.00 - 10/06/2024
 • NOK209.00 - 03/06/2024
 • NOK189.00 - 20/05/2024
 • NOK178.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK209.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK161.00 - 04/06/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am

Beskrivelse

Få krystallklart syn dag etter dag med Proclear 1 day kontaktlinser. Vår unike design kombinerer komfort og bekvemmelighet, slik at du kan nyte en hel dag med klart syn uten bryet med daglig vedlikehold. Med Proclear 1 day trenger du aldri å bekymre deg for rengjøring eller oppbevaring av linsene igjen! Prøv dem i dag og opplev det ultimate innen komfort og klarhet.

Proclear 1-Day endagslinser er en innovativ kontaktlinse laget av CooperVision. Du har kanskje hørt om amerikanske CooperVision?
Hvis ikke, så kan vi fortelle deg at dette er en av verdens ledende produsenter av kontaktlinser. Og det sier ikke rent så lite.
Disse kontaktlinsene er spesielt utformet for å gi god fuktighet og komfort til øynene dine hele dagen. Dette er med andre ord endagslinser. De skal påføres øyet om morgenen – og kastes etter bruk.

Proclear 1-Day er blant annet produsert av fosforylkolin. Dette er et stoff man ofte finner igjen i cellemembraner. Molekylene binder seg til vann, noe som igjen sikrer linsens høye væskeinnhold gjennom hele dagen.

PC-Technology – for å sikre fuktighet gjennom hele dagen

En av de mest unike egenskapene til Proclear 1-Day endagslinser er at de inneholder et stoff som heter PC Technology. Dette er en teknologi som bidrar til å tiltrekke og beholde fuktighet på linsens overflate, og dermed reduserer risikoen for tørre og irriterte øyne.

PC Technology gjør også at Proclear 1-Day passer ekstra godt til personer som opplever at øynene blir litt tørre. Dette er spesielt vanlig å føle på vinterstid i Norge.

PS! Hvis du sliter med tørre øyne, så kan du lese våre best tips til å løse problemet i denne artikkelen.

Proclear 1 day billig

God passform (geometri)

Proclear 1-Day endagslinser har også en spesiell linsegeometri som sørger for at linsen holder seg på plass på øyet gjennom hele dagen. Dette bidrar til å redusere risikoen for at linsen sklir eller forskyver seg, noe som kan føre til ubehag og dårlig syn.
En annen fordel med Proclear 1-Day endagslinser er at de er svært hygieniske. Som navnet antyder, skal disse linsene kun brukes én dag før de kastes. Dette betyr at du alltid bruker en frisk linse hver dag, og at du slipper å bekymre deg for å vaske og oppbevare linsene dine.

Kan fås i de aller fleste styrker

Proclear 1-Day endagslinser finnes i ulike styrker og kan brukes av personer med både nærsynthet og langsynthet. Disse linsene er også svært enkle å bruke, og de kan påføres på øynene på veldig få sekunder.

Vi i Kontaktlinsepris har prøvd mange endagslinser opp gjennom årene. Men det er veldig få som er like gode og behagelige å bruke som Proclear 1-Day.

Her får du også linser som er enkle å ta av og på. Veldig mange linsebrukere kvier seg for å «ta» på øyet; mange synes rett og slett at det er ukomfortabelt. Derfor er det veldig fint å kunne fortelle at Proclear 1-Day både er behagelig og enkel å benytte seg av.

Proclear 1 Day – Kontaktlinsene som føles behagelige

Avslutningsvis – siste ord

Så la oss oppsummere. Proclear 1-Day er et utmerket valg for alle som leter etter en enkel, hygienisk og komfortabel måte å korrigere synet på. De ser bedre ut en briller – og føles mer behagelige enn de fleste andre dagslinser på markedet.

Disse kontaktlinsene er spesielt godt egnet for personer som opplever tørrhet i øynene eller som ønsker en ekstra hygienisk løsning for korrigering av synet.

Prishistorikk

Prishistorikk for Proclear 1 day
Siste oppdatering:
 • NOK161.00 - 10/06/2024
 • NOK209.00 - 03/06/2024
 • NOK189.00 - 20/05/2024
 • NOK178.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK209.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK161.00 - 04/06/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Proclear 1 day

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Jan Inge

  Jeg har brukt Proclear 1 Day kontaktlinser i flere måneder nå, og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med dem. Disse linsene er veldig enkle å bruke, og de gir god komfort og klarhet hele dagen.

  Jeg har alltid hatt sensitive øyne, og jeg har prøvd mange forskjellige linser tidligere som har gitt meg ubehag og irritasjon. Men med Proclear 1 Day har jeg ikke opplevd noen av disse problemene. Linsene er veldig myke og føles veldig behagelige på øynene mine. Jeg kan ha dem på hele dagen uten å føle meg tørr eller irritert.

  Jeg må også nevne at jeg liker veldig godt at Proclear 1 Day er engangs-linser. Det betyr at jeg ikke trenger å bekymre meg for rengjøring og vedlikehold av linsene, noe som gjør det mye enklere å bruke kontaktlinser på daglig basis. Jeg kan bare ta ut linsene på slutten av dagen og kaste dem, og deretter sette inn et nytt par neste dag.

  Selv om jeg er ganske fornøyd med Proclear 1 Day, vil jeg likevel gi dem 4 stjerner ut av 5. Det er fordi jeg har opplevd noen ganger at linsene kan bli litt uklare mot slutten av dagen, spesielt når jeg har brukt dem i mange timer. Men dette er ikke et stort problem for meg, og jeg vil absolutt anbefale disse linsene til andre som søker etter en pålitelig og behagelig engangs-linse.

  + FORDELER: Gode endagslinser Lett å få tak i SItter fint på øyet bra passform
  - ULEMPER: Kan begynne å slite litt mot slutten av dagen Litt høy pris
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Ingrid Haugen

  Proclear 1 Day har virkelig gjort en forskjell i mitt daglige liv. De gir en utrolig komfort og holder øynene mine fuktige fra morgen til kveld. Jeg er spesielt imponert over deres evne til å motstå oppbygging av proteiner og andre irritanter, noe som gjør dem ideelle for mine sensitive øyne. Disse linsene tilbyr også utmerket synsskarphet og er ekstremt lette å håndtere. For de som ønsker en behagelig og problemfri linseopplevelse, er Proclear 1 Day det perfekte valget.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Kristian Bakke

  Som en dedikert bruker av Proclear 1 Day, kan jeg ikke anbefale dem nok. De gir enestående komfort og fuktighet, noe som er avgjørende for min aktive og ofte utendørs livsstil.

  Jeg har bemerket en betydelig reduksjon i øyeirritasjon siden jeg begynte å bruke dem. Deres brukervennlighet og daglige utskiftning gir en hygienisk fordel som er vanskelig å slå. Proclear 1 Day er en ideell linse for alle som verdsetter komfort og kvalitet.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo