Om oss

Kontaktlinserpris.no overvåker hele det norske markedet og viser deg dagens beste pris på kontaktlinser. Vi setter vår stolthet i å daglig oppdatere både produkter og priser norske nettbutikker som selger linser på nett.

Du kan også bruke vår nettside til å lese artikler om kontaktlinser.

Om oss

Hvem står bak Kontaktlinserpris.no?

“Bak ethvert godt produkt står et team av dyktige medarbeidere…”

Er ikke det et kjent sitat? 🙂

Guttene bak Kontaktlinserpris har samlet sett flere tiår med erfaring innenfor øyehelse- og kontaktlinserbransjen.

Amund Igesund

Om oss

 •  Tidligere affiliate manager hos Motion Global – som blant annet eier Smartbuyglasses.no og Vision Direct.
 • Har eid flere tidligere prissammenligningsnettsider; blant annet Kontaktlinser1.no.
 • Har utmerket 20/20-syn på begge øynene.
 • ….men er fortsatt godt utdannet til å forstå forskjellen(e) på en god og dårlig kontaktlinse.
 • Linkedin

Christian Hoff Olsen

Om oss

 • Eier og drifter flere sukessfulle nettsider i Norge.
 • Har, sammen med et IT-team, utviklet de tekniske løsningene som hjelper norske forbrukere med å finne de billigste kontaktlinsene på nett.
 • Godt syn – men også et godt øye for detaljer når det kommer til å utvikle Kontaktlinserpris.no.
 • Linkedin

Norges største prissammenligning av kontaktlinser

Velkommen til Kontaktlinserpris.no – din ultimate ressurs for å finne de beste prisene på kontaktlinser i Norge! Vi er en dedikert prissammenligningsside for kontaktlinser, og vår hovedmålsetning er å sikre at våre kunder aldri betaler mer enn de må for kontaktlinser.

Vi vet hvor viktig det er å ha tilgang til pålitelige og rimelige kontaktlinser, spesielt for de som bruker linser på daglig basis. Kontaktlinser kan være en betydelig utgift, og det kan være utfordrende å finne de beste prisene på linser når det er så mange forskjellige butikker og nettbutikker å velge mellom.

Prissammenligning du kan stole på

Derfor har vi samlet alle de beste prisene på kontaktlinser fra de mest pålitelige butikkene og nettbutikkene i Norge, slik at du kan være sikker på at du alltid betaler den beste prisen for kontaktlinser. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere prisene på linser, slik at du kan være sikker på at du alltid finner de beste tilbudene hos oss.

Hos Kontaktlinsepris.no, ønsker vi å gjøre det enkelt og praktisk for deg å finne den beste prisen på kontaktlinser. Med vår intuitive og brukervennlige nettside, kan du enkelt søke etter linser etter merke, type og pris, og få oversikt over alle tilgjengelige tilbud fra ulike butikker og nettbutikker i Norge.

Vi vet at trygghet og kvalitet er avgjørende når det kommer til kontaktlinser, og derfor samarbeider vi kun med pålitelige butikker og nettbutikker som selger originale linser fra kjente merker. Vi har også en dedikert kundeservice som alltid er klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha om dine kontaktlinser.

Vi er stolte av å være den ledende prissammenligningssiden for kontaktlinser i Norge, og vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste prisene på kontaktlinser slik at du kan spare penger og få mest mulig ut av ditt kontaktlinsebudsjett. Så hvorfor ikke prøve oss neste gang du skal kjøpe kontaktlinser? Vi lover å gjøre det enkelt og trygt å finne de beste prisene på linser i Norge!

Om oss

Hvem er vi?

 • Firma: Spinvest AS
 • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
 • E-post: salg@spin-vest.no

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt på salg@spin-vest.no dersom vi kan hjelpe deg med noe. Vi svarer så fort som overhode mulig.

Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. All data lagres sikkert, og brukes kun på å gi våre brukere enn bedre brukeropplevelse. Les gjerne vår personvernerklæring.

Kontaktlinsepris.no
Logo