MyDay toric

Legg igjen omtale

kr 416

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: MyDay toric - NOK399.00
Sist oppdatert: 01/10/2023 12:53 am

Beskrivelse

MyDay toric er den perfekte løsningen for dine synsbehov! Linsedesignet vårt er optimalisert for komfort og klarhet, og gir deg skarpt, klart syn hele dagen lang. I tillegg er linsene våre laget av et unikt materiale som blokkerer UV-stråler og bidrar til å beskytte øynene dine mot solen. Med MyDay toric kan du nyte skarpt syn uten å gå på akkord med stil eller komfort. Gjør deg klar til å se verden i et helt nytt lys!

Disse innovative kontaktlinsene fra CooperVision er spesielt utviklet med fokus på å gi skarpt, stabilt syn og langvarig øyekomfort. Med sin avanserte teknologi og komfortable design, gir Myday Toric en førsteklasses synsopplevelse som lar deg nyte hverdagens aktiviteter uten bekymring.

Optimal stabilitet for presis astigmatisk korreksjon

Myday Toric kontaktlinser har en spesialtilpasset design som sikrer optimal stabilitet og korreksjon av astigmatisme. De er utstyrt med en unik optisk stabilisator som hjelper linsene med å forblir nøyaktig på plass på øyet. Dette gir deg en skarp og klar synsopplevelse, uten uskarphet eller forvrengning, uansett aktivitetsnivå.

Smart Silicone Chemistry for pustende komfort

Myday Toric-linsene er laget med den avanserte Smart Silicone Chemistry-teknologien. Dette sikrer en høy oksygengjennomtrengelighet, som lar øynene puste og opprettholder god øyehelse. Samtidig opprettholder linsene en optimal fuktighetsbalanse, som bidrar til å redusere tørrhet og ubehag. Med Myday Toric kan du nyte langvarig komfort og klare, friske øyne gjennom hele dagen.

Aquaform Technology for fuktighetsbevarende effekt

Myday Toric kontaktlinser er utstyrt med Aquaform Technology, som gir en unik fuktighetsbevarende effekt. Denne teknologien hjelper til med å opprettholde fuktighet i linsene, noe som bidrar til å holde øynene hydrert og komfortable. Uansett om du tilbringer lange timer foran skjermen eller er i tørre omgivelser, vil Myday Toric-linsene gi deg en konstant følelse av fuktighet og komfort.

Komfortabelt og smidig design for enkel bruk

Myday Toric-linsene har en behagelig passform og en jevn overflate, som gjør dem enkle å håndtere og sette inn på øyet. Deres smidige design sikrer en behagelig følelse gjennom hele dagen, selv under lange aktivitetsperioder. Med Myday Toric kan du oppleve enkel håndtering og problemfri bruk av kontaktlinser.

Finn billigste pris på Myday Toric kontaktlinser i oktober 2023

For å finne de beste prisene på Myday Toric kontaktlinser på nettet, anbefales det å sammenligne priser fra anerkjente linseleverandører. Utforsk ulike nettbutikker og sjekk om de har spesialtilbud eller kampanjer på Myday Toric-linsene.

Ved å bruke prissammenligningstjenester og være oppmerksom på eventuelle rabatter, kan du sikre degde mest konkurransedyktige prisene på Myday Toric kontaktlinser.

Produktvideo

Teknisk informasjon

Egenskap Detaljer
Produsent CooperVision
Linsetype Daglige toriske kontaktlinser
Materiale Smart Silicone™
Vanndelighet Høyt vanninnhold (54%)
Teknologi Optimized Toric Lens Geometry®
Tykkelse Tynne profiler
Basiskurve (BC) 8.4 mm, 8.8 mm
Diameter (DIA) 14.5 mm
Sylinder (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akse (AX) 10° til 180° (10° trinn)
Anbefalt brukstid Daglig
Antall linser per boks 30 linser
Veiledende pris Cirka 500-600 NOK per boks (kan variere)

 

Myday Toric kontaktlinser skiller seg ut fra andre daglige toriske linser takket være deres avanserte teknologier. Med den patenterte Optimized Toric Lens Geometry® er disse linsene spesielt designet for å korrigere astigmatisme og gi en stabil passform på øyet. Den bruker også Smart Silicone™ materiale, som gir en kombinasjon av høy oksygengjennomtrengelighet og langvarig fuktighet for øyene.

Myday Toric-linsene er tynne og komfortable, og de er designet for å gi klar synskorreksjon gjennom hele dagen. Med sitt daglige brukssystem trenger du ikke å bekymre deg for rengjøring og vedlikehold av linsene. Myday Toric tilbyr derfor både praktisk bruk og utmerket synskvalitet for personer med astigmatisme.

Prishistorikk

-

Omtaler (0)

Omtaler

0.0 av 5
0
0
0
0
0
Skriv din omtale

Ingen omtaler.

Skriv første omtale for "MyDay toric"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontaktlinsepris.no
Logo