MyDay daily disposable

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på MyDay daily disposable for kun NOK303.00 , Som er 8% billigere enn hos Lensway (NOK329.00).
 • Den laveste prisen på MyDay daily disposable ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 255

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: MyDay daily disposable - NOK303.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for MyDay daily disposable
Siste oppdatering:
 • NOK303.00 - 22/04/2024
 • NOK322.00 - 15/04/2024
 • NOK335.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK335.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK303.00 - 08/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm

Beskrivelse

Nyt komfortabelt, klart syn hver dag med MyDay daglige engangskontaktlinser. Laget av et unikt silikonhydrogelmateriale gir disse linsene overlegen oksygenoverføring for sunne øyne og langvarig komfort. Med MyDay kan du oppleve bekvemmeligheten av daglige engangsartikler uten å ofre kvaliteten på synet ditt. Gjør deg klar til å se verden i krystallklarhet med MyDay daglige engangskontaktlinser!

Eksepsjonell komfort og tilfører øyet mye fukt

MyDay Daily endagslinser er en revolusjon innen kontaktlinseindustrien når det kommer til komfort og fuktighet. Denne innovative linsen er utviklet med Smart Silicone™ teknologi, som gir en utrolig myk og glatt overflate. Denne unike teknologien bidrar til å opprettholde en optimal fuktighetsbalanse gjennom hele dagen, slik at øynene dine føles friske og hydrerte, selv etter mange timers bruk.

Oksygenoptimalisert design

MyDay Daily kontaktlinser er designet med fokus på øyehelse og oksygentilførsel. Den avanserte linsestrukturen tillater enestående oksygenoverføring til hornhinnen, noe som bidrar til sunnere øyne og reduserer risikoen for tørre øyne. Denne høye oksygenoverføringen gir også økt komfort og klarhet i synet, selv under langvarig bruk.

Se krystallklart med MyDay endagslinser

MyDay Daily Disposable kontaktlinser gir enestående visuell klarhet og skarphet. Med sitt avanserte optiske design reduserer disse linsene avvik og forvrengninger, og gir deg en naturlig og presis visuell opplevelse. Enten du er på jobb, kjører bil eller nyter utendørsaktiviteter, vil du kunne se detaljene tydelig og oppleve en uovertruffen synskomfort.

Video – så bra ser du med MyDay-kontaktlinser

Endagslinser som kastes etter bruk

MyDay Daily Disposable kontaktlinser tilbyr enkelhet og bekvemmelighet med sitt engangsdesign. Du trenger ikke bekymre deg for rengjøring eller oppbevaring av linser, da du kan bruke et friskt par hver dag. Dette gjør MyDay Daily Disposable til det ideelle valget for de som ønsker en praktisk og hygienisk linseopplevelse uten å måtte tenke på vedlikehold.

Finn billigste pris på MyDay Daily Disposable (april 2024)

Å finne den beste prisen på kontaktlinser er viktig for å sikre god økonomi og verdi for pengene. Ved å benytte seg av prissammenligningstjenester kan du enkelt finne de billigste prisene på MyDay Daily Disposable og spare penger. Prissammenligning gir deg oversikt over ulike nettbutikker og optikere som tilbyr disse linsene, slik at du kan sammenligne priser og velge den mest økonomiske løsningen for dine behov.

Ved å investere tid i å finne den beste prisen, kan du nyte de mange fordelene med MyDay Daily Disposable kontaktlinser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Prishistorikk

Prishistorikk for MyDay daily disposable
Siste oppdatering:
 • NOK303.00 - 22/04/2024
 • NOK322.00 - 15/04/2024
 • NOK335.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK335.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK303.00 - 08/04/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av MyDay daily disposable

5.0 av 5
3
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Arne Golberg

  Jeg har brukt MyDay Daily Disposable kontaktlinser i flere måneder nå, og jeg kan ikke få sagt nok hvor fornøyd jeg er. Disse linsene er utrolig komfortable og gir meg en fantastisk klarhet i synet. Jeg har aldri opplevd tørre øyne eller ubehag, selv etter lange dager med bruk. De er så enkle å håndtere, og jeg trenger ikke å bekymre meg for rengjøring eller oppbevaring. Med MyDay Daily Disposable kan jeg fokusere på det som er viktig for meg uten å bekymre meg for mine linser. Jeg vil absolutt anbefale dem til alle som leter etter enestående komfort og pålitelig visuell klarhet

  + FORDELER: V3eldig bra trenger ikke rengjøres kastes etter bruk
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Siri Karlsson

  MyDay Daily Disposable har virkelig satt en ny standard for daglige engangslinser. Jeg er imponert over deres utrolige komfort og hvordan de opprettholder en følelse av friskhet gjennom hele dagen.

  Endagslinsene er ekstremt lette å bruke, og jeg føler nesten ikke at jeg har dem på. Jeg har en travel hverdag, og disse linsene gir meg friheten til å fokusere på dagens aktiviteter uten å bekymre meg for øyeirritasjon eller tørrhet. Den ekstra UV-beskyttelsen er også et stort pluss. MyDay Daily Disposable er det perfekte valget for alle som ser etter en høykvalitets, bekymringsfri linseopplevelse.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Halloisen Bjarne

  Som en ivrig bruker av MyDay Daily Disposable, kan jeg ikke rose dem nok. De gir enestående klarhet i synet, og jeg har aldri opplevd noen form for ubehag, selv etter lange dager. Det at de er engangslinser, bidrar til en utrolig praktisk og hygienisk løsning for mitt aktive liv. De er også overraskende robuste, og jeg har aldri hatt problemer med rifter eller skader.

  MyDay Daily Disposable tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort, kvalitet og praktisk bruk, noe som gjør dem til en ideell linse for alle livsstiler

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo