Progressive linser

Filter

Viser alle 12 resultater

1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 272
Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 665
Biofinity Multifocal

Biofinity Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 637
Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia

Dagens beste pris: lenson.no
kr 308
Clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 297
Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 292
Proclear Multifocal

Proclear Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 412
PureVision Multifocal

PureVision Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 605
PureVision2 for Presbyopia

PureVision2 for Presbyopia

Dagens beste pris: lenson.no
kr 592
SofLens Multifocal

SofLens Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 467
ULTRA for Presbyopia

ULTRA for Presbyopia

Dagens beste pris: lenson.no
kr 729

Progressive kontaktlinser – Fornyet synskomfort og klarhet

Introduksjon til progressive kontaktlinser:

 • Møt behovene til presbyopi: Progressive kontaktlinser, også kjent som multifokale kontaktlinser, er spesielt utviklet for å korrigere synsproblemer hos personer som lider av presbyopi. Presbyopi er en naturlig tilstand der øyets evne til å fokusere på nært hold reduseres med alderen.
 • Kontinuerlig synskorreksjon: Disse avanserte kontaktlinsene gir en jevn og kontinuerlig overgang mellom forskjellige synsavstander, slik at brukere kan se tydelig på ulike avstander uten å bytte briller eller linser.

Hvordan progressive kontaktlinser fungerer:

 • Bred synsfelt: Progressive kontaktlinser har forskjellige synssonene integrert i linsen. Den øvre sonen er for langsynthet, midtsone for mellomavstand, og den nedre sonen for næravstand. Dette gir en kontinuerlig og flytende overgang mellom synsavstandene.
 • Gradvis tilpasning: Linsens design tillater gradvis blending av synszonene, slik at hjernen naturlig kan justere fokus når man flytter blikket fra én avstand til en annen. Dette gir en smidig og naturlig synsopplevelse.

Fordeler med progressive kontaktlinser:

 • Allsidighet: Progressive kontaktlinser er ideelle for personer som ønsker en praktisk og estetisk løsning for korrigering av aldersrelaterte synsproblemer. De kan brukes i ulike situasjoner, enten det er for å lese en bok, jobbe på datamaskinen eller se på fjernsyn.
 • Unik skjønnhetsfordel: Progressive kontaktlinser eliminerer behovet for separate briller for forskjellige synsavstander, noe som gir et mer naturlig utseende og unngår behovet for å bytte mellom forskjellige brilleinnfatninger.
 • Bevarelse av livsstil: Med progressive kontaktlinser kan brukere opprettholde en aktiv livsstil uten å bekymre seg for å ha med seg flere briller eller linser. De gir frihet til å delta i ulike aktiviteter uten synshindringer.

Fordeler og ulemper med progressive linser

Fordeler Ulemper
Gir jevn overgang mellom forskjellige synsavstander Kan kreve en tilvenningsperiode for å bli vant til å bruke dem
Allsidig – egnet for ulike aktiviteter og avstander Noen brukere kan oppleve mindre skarphet sammenlignet med enkeltsyns-linser
Eliminerer behovet for å bytte mellom briller for forskjellige avstander Kostnadene kan være høyere sammenlignet med enkeltsyns-linser
Estetisk fordelaktig – unngår behovet for separate briller Krever riktig tilpasning av en øyelege eller optiker
Gir en mer naturlig synsopplevelse Kan være mindre egnet for personer med spesifikke øyehelseutfordringer

Det er viktig å merke seg at fordeler og ulemper kan variere fra person til person. Det anbefales alltid å konsultere en øyelege eller optiker for å få en grundig vurdering og veiledning basert på individuelle behov og øyehelse.

Valg av progressive kontaktlinser:

 • Konsultasjon med øyelege: Før du velger progressive kontaktlinser, anbefales det sterkt å konsultere en øyelege eller en optiker. De vil vurdere dine individuelle behov og øyehelse for å foreslå den beste typen og merke av progressive kontaktlinser for deg.
 • Tilpasning og tilvenning: Når du har valgt de riktige progressive kontaktlinsene, vil optikeren tilpasse dem til øynene dine og gi deg instruksjoner for bruk og pleie. Det kan være en kort tilvenningsperiode for å bli vant til å bruke progressive linser, men de fleste tilpasser seg raskt.

Oppsummering og anbefaling:

 • Progressive kontaktlinser gir en praktisk og estetisk løsning for korrigering av presbyopi.
 • Med sitt unike design gir de kontinuerlig synsklarhet på ulike avstander uten behov for flere briller eller linser.
 • Før du velger progressive kontaktlinser, sørg for å få råd fra en øyelege eller optiker for å få riktig tilpasning og anbefaling basert på dine individuelle behov.

Finn riktig par progressive kontaktlinser for deg og opplev en ny dimensjon av synskomfort og klarhet.

Kjøp billige progressive kontaktlinser på nett

Det å kjøpe progressive kontaktlinser på nett kan være en praktisk og kostnadseffektiv måte å sikre at du har tilgang til de beste tilbudene og prisene. Ved å handle progressive kontaktlinser på nett kan du dra nytte av et bredt utvalg av merker og linsetyper fra pålitelige nettbutikker.

I tillegg til å ha muligheten til å sammenligne priser, kan du også dra nytte av spesialtilbud, kampanjer og rabatter som ofte er tilgjengelige online. Ved å velge å kjøpe progressive kontaktlinser på nett, kan du spare tid og penger samtidig som du får tilgang til høykvalitetslinser som kan møte dine spesifikke synsbehov.

Husk å sjekke grundig informasjon om leverandører, lese kundeomtaler og sørge for at du velger en pålitelig nettbutikk som tilbyr autentiske og sertifiserte kontaktlinser.

Kontaktlinsepris.no
Logo