Live

(1 omtale)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på Live for kun NOK149.00 , Som er 6% billigere enn hos Lenson (NOK159.00).
 • Den laveste prisen på Live ble oppdaget 21/05/2024 8:03 am.

kr 153

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Live - NOK159.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Live
Siste oppdatering:
 • NOK159.00 - 20/05/2024
 • NOK169.00 - 13/05/2024
 • NOK149.00 - 06/05/2024
 • NOK159.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK169.00 - 13/05/2024
 • Best pris: NOK149.00 - 06/05/2024
Sist oppdatert: 21/05/2024 8:03 am

Beskrivelse

Gjør deg klar til å oppleve fremtiden for streaming med Live! Vår banebrytende teknologi lar deg streame live-arrangementer, musikk og mer i sanntid, uten etterslep eller buffering. Nyt krystallklar lyd- og videokvalitet, pluss en rekke funksjoner som multikameravinkler, interaktiv chat og mer. Med Live vil du aldri gå glipp av noe!

Enestående Komfort

CooperVision Live Daily Disposable Linser er designet med komfort som hovedfokus. Den unike teknologien bak disse linsene gjør at de sitter behagelig på øynene dine gjennom hele dagen. Det tynne og glatte materialet gir en myk og silkemyk følelse, slik at du knapt merker at du har dem på. Uansett om du bruker linsene i noen timer eller hele dagen, vil du oppleve enestående komfort som lar deg fokusere på det som virkelig betyr noe.

Gir deg utmerket og krystallklart syn

CooperVision Live Daily Disposable Linser gir deg ikke bare komfort, men også enestående synsskarphet. Den avanserte optiske designen gir en klar og skarp visjon i ulike lysforhold. Du vil oppleve forbedret kontrast og skarphet, slik at du kan nyte hver detalj av verden rundt deg. Uansett om du er på jobb, trener eller utforsker nye omgivelser, kan du være sikker på at CooperVision Live Daily Disposable Linser vil gi deg den visuelle klarheten du trenger for å lykkes.

Endagslinser – som kastes etter bruk

CooperVision Live Daily Disposable Linser tilbyr en praktisk og hygienisk løsning for deg som ønsker enkelt og bekymringsfritt linsebruk. Med deres engangsdesign trenger du ikke å bekymre deg for rengjøring, oppbevaring eller linsevesker. Du kan bare ta på deg friske linser hver dag og kaste dem etter bruk. Dette sparer deg for tid og innsats, samtidig som det sikrer at linsene alltid er rene og klare for bruk. Med CooperVision Live Daily Disposable Linser trenger du ikke å tenke på vedlikehold – du kan bare nyte øyeblikket.

Produktvideo – Live kontaktlinser

Utmerket beskyttelse av øyet ditt

Når det gjelder sikkerhet og kvalitet, kan du stole på CooperVision Live Daily Disposable Linser. De er produsert av anerkjente CooperVision, en ledende produsent av kontaktlinser. CooperVision har et solid rykte for å levere produkter av høy kvalitet og brukerbeskyttelse.

CooperVision Live Daily Disposable Linser er laget i samsvar med strenge regler og forskrifter for kontaktlinseproduksjon, og de er godkjent av øyeleger for trygg og pålitelig bruk.

Et aktivt liv uten begrensninger

CooperVision Live Daily Disposable Linser er det perfekte valget for deg som fører et aktivt liv og ønsker frihet fra briller. Uansett om du driver med sport, trening eller bare nyter utendørsaktiviteter, vil disse linsene holde tritt med din livsstil. De sitter sikkert på plass selv under bevegelse, og deres pustende design gir god oksygentilførsel til øynene. Med CooperVision Live Daily Disposable Linser kan du utforske verden uten begrensninger.

Opplev den ultimate kombinasjonen av komfort, klarhet og bekvemmelighet med CooperVision Live Daily Disposable Linser. Ta kontroll over ditt syn og nyt en livsstil uten begrensninger. Velg CooperVision Live Daily Disposable Linser og opplev en ny dimensjon av frihet og komfort i hverdagen.

Prishistorikk

Prishistorikk for Live
Siste oppdatering:
 • NOK159.00 - 20/05/2024
 • NOK169.00 - 13/05/2024
 • NOK149.00 - 06/05/2024
 • NOK159.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK169.00 - 13/05/2024
 • Best pris: NOK149.00 - 06/05/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Live

3.0 av 5
0
0
1
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Yngve Bakstad

  Jeg har brukt CooperVision Live Daily Disposable Linser i noen måneder nå, og jeg har blandede følelser om dem. På den positive siden har de definitivt en behagelig passform. Jeg har brukt kontaktlinser i flere år, og jeg har aldri opplevd ubehag eller irritasjon med disse linsene. De er veldig myke og glatte, og jeg merker nesten ikke at jeg har dem på. Komfortnivået er virkelig bra.

  Derimot, når det gjelder synsskarphet, er jeg ikke helt fornøyd. Selv om jeg kan se relativt klart med linsene, har jeg merket at kontrasten og skarpheten ikke er på nivå med noen av mine tidligere linser. Noen ganger virker bildene og tekstene litt uklare, spesielt i dårlig belysning eller i sterkt sollys. Det er litt skuffende, spesielt når jeg forventet en forbedret visuell opplevelse.

  Jeg setter også pris på det praktiske engangsdesignet til linsene. Det er virkelig bekvemmelig å kunne bruke dem i en dag og kaste dem uten å bekymre meg for rengjøring eller oppbevaring. Det sparer meg tid og innsats i min travle hverdag.

  En annen ting jeg setter pris på er at linsene virker å være av høy kvalitet og pålitelige. Jeg har ikke opplevd noen problemer med dem som tårer eller misfarging. De virker veldig holdbare og godt laget.

  Alt i alt er jeg i en mellomposisjon når det gjelder CooperVision Live Daily Disposable Linser. De gir god komfort, men synsskarpheten kunne vært bedre. Jeg vil fortsatt bruke dem for øyeblikket, men jeg vil også vurdere andre alternativer for å oppnå bedre synskvalitet.

  + FORDELER: Ikke noe ubehag på øyet
  - ULEMPER: Litt "blurry" syn
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo