Focus Dailies

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Focus Dailies for kun NOK259.00
 • Den laveste prisen på Focus Dailies ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 187

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Focus Dailies - NOK259.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Focus Dailies
Siste oppdatering:
 • NOK259.00 - 10/06/2024
 • NOK289.00 - 03/06/2024
 • NOK259.00 - 20/05/2024
 • NOK246.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK289.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK246.00 - 13/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am

Beskrivelse

Få den klare visjonen du fortjener med Focus Dailies! Våre daglige kontakter gir deg komfort hele dagen, skarpt syn og problemfri bekvemmelighet. Med Focus Dailies kan du nyte krystallklart syn uten behov for briller eller tungvinte kontaktlinser. Gjør deg klar til å oppleve verden på en helt ny måte med Focus Dailies!

Høyt væskeinnhold

Et væskeinnhold på hele 69 %, noe som nærmest er unikt.

Norges mest solgte endagslinser gjennom tidene.

Video – Produktpresentasjon av Focus Dailies endagslinser

 

Focus Dailies endagslinser som gir deg komfort hele dagen

Det er nærmest umulig å ha brukt endagslinser uten å kjenne til Focus Dailies. Som tidligere nevnt: dette er Norges mest solgte kontaktlinse. Etter at «alle» Norges optikere valgte å anbefale den samme linsen til pasientene sine var det nok til at salget steg til verst.

Focus Dailies er tross alt en god endagslinse. Den er utviklet av anerkjente Ciba Vision, og er både fuktighetsgivende og komfortabel på øyet. Focus Dailies er en forholdsvis liten kontaktlinse med en diameter på 13,8 mm og en basiskurve på 8,6 mm. Hva betyr det for deg som forbruker? At den er veldig lett å både ta av og på øyet.

Derfor er den spesielt nybegynner-vennlig.

Endagslinser er spesielt egnet til de som sliter med allergier som støv og pollen. Da er det naturlig at man hver dag blir nødt til å bytte ut linsen for å unngå at det samler seg fremmedlegemer som kan fremme en form for negativ reaksjon.

Hvem passer Focus Dailies for?

Konklusjonen får være at Focus Dailies er en linse som egner seg til de som:

1. Ønsker å spare penger (den er tross alt mye billigere enn andre dagslinser)
2. Ønsker å ha en kontaktlinse det er lett å ta av og på.
3. Mener at de er bedre stelt med å bruke endagslinser fremfor månedslinser.
4. Ønsker en dagslinse med et høyt vanninnhold (69 %).

Høyt fuktighetsinnhold – selv under tørre forhold

Fuktighetsnivået til Focus Dailies er betydelig høyere enn hos andre lignende endagslinser. Jeg vil anta at gjennomsnittsfuktigheten til en endagslinse ofte ligger og slurer mellom 30 og 50 %. Her får man altså en linse som nærmest bikker 70 % væskeinnhold, noe som nesten er unikt.

Dette betyr en del for deg som oppholder deg i tørr luft – og spesielt de av oss som bor i Norge på vinterstid.

Prishistorikk

Prishistorikk for Focus Dailies
Siste oppdatering:
 • NOK259.00 - 10/06/2024
 • NOK289.00 - 03/06/2024
 • NOK259.00 - 20/05/2024
 • NOK246.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK289.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK246.00 - 13/05/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Focus Dailies

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Anne Janssen

  Focus Dailies er en engangslinse som er laget av produsenten Alcon. Det betyr at du bruker en ny linse hver dag, noe som gjør det svært hygienisk og praktisk. Jeg har sett at mange brukere av Focus Dailies rapporterer om høy grad av komfort og brukervennlighet.

  Et av hovedfordelene med Focus Dailies er at de er veldig enkle å bruke, spesielt for de som er nye til kontaktlinser. Du trenger ikke å bekymre deg for rengjøring, oppbevaring og desinfisering av linsene, siden du kaster dem etter bruk. Dette gjør også at du slipper å bære med deg en linsebeholder og renseløsninger når du er på farten.

  En annen fordel med Focus Dailies er at de kommer i flere varianter som passer forskjellige synsproblemer. Det finnes for eksempel Focus Dailies All Day Comfort, som passer for de som har normalt syn, samt Focus Dailies Toric, som passer for personer med astigmatisme. Disse variantene kan gi god synsskarphet og en god opplevelse for de som bruker dem.

  Jeg har ikke funnet noen klare ulemper med Focus Dailies. Noen brukere kan oppleve at prisen på engangslinser er høyere enn for gjenbrukbare linser, men dette avhenger av individuelle preferanser og brukerbehov.

  Basert på tilbakemeldinger fra brukere, ser det ut til at Focus Dailies er et godt produkt som gir god komfort, klarhet og synsskarphet. Jeg vil derfor anbefale disse kontaktlinsene til de som ønsker en enkel og praktisk løsning for synskorreksjon.

  + FORDELER: Sitter veldig bra på øyet. Liker dem superbra! og jeg liker også at linsene er billigere enn andre.
  - ULEMPER: ingen ulemper
  Hjelpsom(1) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Birgitte, Hønefoss

  Focus Dailies har fullstendig forandret min oppfatning av kontaktlinser. De er utrolig lette å sette inn, og jeg kjenner nesten ikke at de er der. Komfortnivået disse linsene tilbyr er utrolig, takket være deres myke materiale og fuktighetsbevarende egenskaper. Jeg har hatt problemer med tørre øyne i årevis, men med Focus Dailies er dette ikke lenger et problem.

  Focus Dailies gir også en overraskende klar visjon som varer hele dagen, noe som er kritisk for min livsstil som krever mye skjermbruk. Jeg anbefaler sterkt Focus Dailies til alle som ønsker en problemfri og komfortabel linseopplevelse

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Øystein Aamodt

  Som en langvarig bruker av Focus Dailies, kan jeg trygt si at de er blant de beste linsene på markedet. Deres daglige utskiftning gir meg en frisk følelse hver dag, og jeg slipper bekymringer om langvarig oppsamling av proteiner eller annet smuss. Jeg er spesielt imponert over deres evne til å holde øynene mine hydrert gjennom hele dagen, noe som er avgjørende for meg som ofte opplever tørre øyne. Visjonen de gir er krystallklar, og jeg har aldri opplevd noen form for ubehag mens jeg bruker dem. Focus Dailies er et utmerket valg for alle som ønsker enkelhet og pålitelighet i deres daglige linsebruk.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo