Everclear UV

(1 omtale)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på everclear UV for kun NOK69.00 , Som er 13% billigere enn hos Lenson (NOK79.00).
 • Den laveste prisen på everclear UV ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 85

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: everclear UV - NOK79.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for everclear UV
Siste oppdatering:
 • NOK79.00 - 22/04/2024
 • NOK84.00 - 15/04/2024
 • NOK69.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK84.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK69.00 - 02/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm

Beskrivelse

Høy komfort til linsebrukere

Everclear UV kontaktlinser er designet med komfort i tankene. De er laget av et mykt og pustende materiale som lar øynene puste og gir en behagelig følelse hele dagen.

Disse kontaktlinsene er ideelle for personer som opplever tørrhet eller irritasjon i øynene når de bruker kontaktlinser i lange perioder.

Veldig mange norske optikere anbefaler Everclear UV til folk som tidligere har slitt med tørre øyne fra andre linser.

Førsteklasses teknologi

Everclear UV er utstyrt med en spesiell teknologi som beskytter øynene mot skadelig UV-stråling. Dette er en viktig funksjon fordi langvarig eksponering for UV-stråling kan føre til øyesykdommer som grå stær og maculadegenerasjon.

Denne teknologien gir også beskyttelse mot blått lys, som er kjent for å føre til øyeutmattelse og hodepine.

Du vet kanskje at veldig mange har begynt å benytte seg av såkalte “blue light glasses“?

Dette er briller som skal hindre blått lys å trenge igjennom til øyeeplet ditt. Kjøper du Everclear UV, så slipper du å være redd for nettopp dette problemet.

Hvorfor er denne kontaktlinsen unik?

Everclear UV kontaktlinser er tilgjengelige i en rekke styrker, fra -12,00 til +8,00, noe som gjør dem ideelle for personer med høy grad av nærsynthet eller langsynthet.

De er også tilgjengelige i både sph og toric design, og kan brukes av personer med astigmatisme. Disse kontaktlinsene er svært rimelige og kan kjøpes i store pakker for å spare penger.

Hva sier tidligere kunder?

Brukere av disse linsene har rapportert om god komfort og klar synlighet hele dagen. Mange har også kommentert den gode beskyttelsen mot UV-stråling og blått lys, som gir øynene en følelse av friskhet og velvære.

Enkelte brukere har imidlertid bemerket at linsene kan tørke ut og bli litt ubehagelige etter mange timer med bruk.

Videoanmeldelse fra en nåværende Everclear UV-kunde

Avsluttende ord

Everclear UV kontaktlinser er en utmerket løsning for personer som ønsker å beskytte øynene sine mot skadelig UV-stråling og blått lys.

Disse kontaktlinsene tilbyr god komfort og klar synlighet hele dagen, og er tilgjengelige i en rekke styrker og design. Selv om noen brukere kan oppleve litt tørrhet etter lang brukstid, er Everclear UV kontaktlinser fortsatt et flott alternativ for alle som ønsker å ta vare på øynene sine.

Sammenlign pris for å få beste pris på Everclear UV kontaktlinser

Det er alltid en god idé å prissammenligne når du leter etter de billigste prisene på Everclear UV kontaktlinser eller andre produkter. Dette kan hjelpe deg med å finne de beste tilbudene og spare deg for en betydelig sum penger.

Når du sammenligner priser på nettet, kan du sjekke ulike nettbutikker som selger Everclear UV kontaktlinser, og se hvem som tilbyr dem til den beste prisen. Du kan også se etter kampanjer eller tilbud som kan gi deg enda bedre avtaler.

Vær oppmerksom på at billigere pris ikke alltid betyr bedre verdi. Det kan være viktig å se på hva slags frakt- og returpolicy butikken har, og også sjekke vurderinger og tilbakemeldinger fra andre kunder for å sikre at du kjøper fra en pålitelig forhandler.

I det hele tatt, å prissammenligne før du kjøper Everclear UV kontaktlinser eller andre produkter, kan hjelpe deg med å spare penger og finne de beste tilbudene tilgjengelige.

Benytt deg av vår prissammenligningstjeneste øverst i artikkelen for å finne billigste pris på Everclear UV kontaktlinser.

Prishistorikk

Prishistorikk for everclear UV
Siste oppdatering:
 • NOK79.00 - 22/04/2024
 • NOK84.00 - 15/04/2024
 • NOK69.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK84.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK69.00 - 02/04/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Everclear UV

4.0 av 5
0
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Janne (Nordland)

  Hei på deg!

  Æ ska gje dæ mi ærlige meining om Everclear UV kontaktlinser. Æ har brukt dem no ei stund og æ må sei, æ e veldig fornøyd.

  Fyrst å fremst så e dem super komfortable! Dem e myke og pustanes, så æ føle mæ aldri tørr i øyan når æ bruker dem. Og så e dem fantastisk for å beskytte øyan mot solas skadelege UV-stråla. Æ har merka at når æ bruker disse linsan så føle æ mæ frisk og våken lenger på dagen.

  Dem e ogso veldig rimelige, som e ein stor fordel for meg som ønske å spare litt penga. Og så e det jo fint at dem finnes i så mange styrker og design, sånn at folk med astigmatisme og høy grad av nærsynthet eller langsynthet kan bruke dem.

  Æ har ikke hatt noen store negative opplevelsa med disse linsan. Kanskje dem kan bli litt ubehagelige etter lange timer med bruk, men det e jo vanlig med kontaktlinser generelt.

  Summa summarum, så e Everclear UV kontaktlinser et flott valg for alle som ønske å beskytte øyan sine og ha god komfort hele dagen. Æ kan absolutt anbefale dem!

  + FORDELER: Har ikke noe problemer med å ta av og på øyet
  - ULEMPER: sliter litt med tørre øyne på slutten av dagen
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo