Døgnlinser

Filter

Viser alle 8 resultater

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 665
Biofinity Multifocal

Biofinity Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 637
Biofinity Toric

Biofinity Toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 440
Biofinity XR Toric

Biofinity XR Toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 450
PureVision Multifocal

PureVision Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 605
PureVision Toric

PureVision Toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 512
PureVision2 for Astigmatism

PureVision2 for Astigmatism

Dagens beste pris: lenson.no
kr 467
PureVision2 for Presbyopia

PureVision2 for Presbyopia

Dagens beste pris: lenson.no
kr 592

Døgnlinser, også kjent som natt-og-dag-linser, er en type kontaktlinser som er utviklet for å kunne brukes døgnet rundt, inkludert når du sover. Disse linsene har en spesiell pustbarhet som gjør at oksygen kan passere gjennom linsen og nå øyet, selv når øyelokkene er lukket. Dette betyr at de kan brukes over lengre tid enn vanlige kontaktlinser, og kan derfor være et praktisk alternativ for personer med en travel livsstil eller en tendens til å glemme å ta ut linsene om natten.

Hvilket materiale er døgnet-rundt-linser laget av?

Døgnlinser er vanligvis laget av silikonhydrogel, et materiale som er spesielt designet for å slippe gjennom oksygen til øyet.

Silikonhydrogel-linser er også mer motstandsdyktige mot opphopning av protein og fettstoffer, som kan føre til øyeinfeksjoner og irritasjon. Her får du kontaktlinser som er tilgjengelige i forskjellige styrker og design. Disse linsene kan brukes både til synskorreksjon og kosmetiske formål.

…men vi skal være veldig ærlige og si at det er veldig få døgnlinser som er halloween-linser.

Ta forhåndsregler når du bruker døgnlinser

Det er viktig å følge nøye med på instruksjonene for bruk og ta regelmessige pauser fra linsene, selv om de kan brukes døgnet rundt.

Personer som bruker døgnlinser bør også gå regelmessig til øyelege for å kontrollere øyehelsen og for å sørge for at linsene passer og fungerer som de skal.

Slik finner du døgnlinser til lav pris på nett (6 tips)

 1. Sammenlign priser på nettet: Nettbutikker kan ofte tilby bedre priser på døgnlinser enn fysiske butikker. Det er derfor viktig å bruke tid på å undersøke og sammenligne prisene fra forskjellige nettbutikker.
 2. Kjøp store kvantum: Hvis du kjøper flere bokser med døgnlinser samtidig, kan du få en bedre pris per boks. Sjekk om nettbutikken du handler fra tilbyr rabatter når du kjøper større kvantum. Selv arbeidet jeg i SmartBuyGlasses i en årrekke – og her fikk man alltid rabatt når man kjøpe mye døgnlinser på nett. Ofte så vi at folk handlet både 20 og 30 pakker om gangen!
 3. Benytt deg av rabattkoder: Mange nettbutikker tilbyr rabattkoder som gir deg ekstra avslag på prisen. Sjekk om det finnes noen aktuelle rabattkoder før du handler.
 4. Sjekk priser fra utenlandske nettbutikker: Noen utenlandske nettbutikker kan tilby lavere priser på døgnlinser enn norske nettbutikker. Sørg for å sjekke priser fra både norske og utenlandske nettbutikker.

Ekstra tips til deg som handler døgnlinser på nett

Når du sammenligner priser på nettet, er det viktig å være oppmerksom på følgende:

 1. Fraktpriser: Sjekk om nettbutikken tar ekstra betalt for frakt. Noen nettbutikker tilbyr gratis frakt hvis du handler over en viss sum.
 2. Leveringstid: Sjekk hvor lang tid det tar før varene blir levert. Noen nettbutikker kan tilby raskere leveringstid enn andre.
 3. Anmeldelser: Sjekk hva andre kunder har skrevet om nettbutikken. Dette kan gi deg en indikasjon på om nettbutikken er pålitelig og om kundene er fornøyde med kjøpet.

Ved å følge disse tipsene og sammenligne priser på nettet før du handler, kan du finne døgnlinser til den laveste prisen og spare penger på lang sikt.

Fordeler og ulemper med døgnlinser

For at du kan få en ordentlig god innsikt i hvorvidt du bør bruke “døgnet rundt”-linser, så setter vi opp en liste med fordeler…og en annen liste med ulemper.

Fordeler

 • Fleksibilitet: Døgnlinser kan brukes døgnet rundt, inkludert under søvn, noe som gir økt fleksibilitet og bekvemmelighet i hverdagen.
 • Mindre vedlikehold: Med døgnlinser trenger du ikke å bekymre deg for å ta ut og rengjøre linsene hver kveld, noe som kan spare tid og penger på rengjøringsløsninger.
 • Bedre synskvalitet: Døgnlinser gir bedre synskvalitet enn briller fordi de sitter tettere på øyet og ikke forvrenger synsfeltet.
 • God pusteevne: Døgnlinser er ofte laget av materialer med høy pusteevne, som gjør at øyet får tilstrekkelig med oksygen, selv når linsene er på i lengre perioder.

Ulemper

 • Risiko for infeksjoner: Det å sove med kontaktlinser kan øke risikoen for øyeinfeksjoner og andre komplikasjoner, spesielt hvis du ikke følger instruksjonene for bruk og hygiene nøye.
 • Høyere kostnad: Døgnlinser kan være dyrere enn vanlige kontaktlinser på grunn av deres spesielle design og materiale.
 • Ikke for alle: Ikke alle øyne er egnet for døgnlinser, spesielt hvis du har en historie med øyeinfeksjoner eller tørre øyne. Det er viktig å konsultere en øyelege før du begynner å bruke døgnlinser for å sørge for at de passer for øyehelsen din.
 • Mindre utvalg av ulike linser: Det kan være mindre utvalg av døgnlinser sammenlignet med vanlige kontaktlinser, spesielt hvis du trenger spesielle korreksjoner eller linser med spesielle funksjoner.
Kontaktlinsepris.no
Logo