Dailies AquaComfort Plus

(4 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Dailies AquaComfort Plus for kun NOK225.00
 • Den laveste prisen på Dailies AquaComfort Plus ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 195

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Dailies AquaComfort Plus - NOK225.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Dailies AquaComfort Plus
Siste oppdatering:
 • NOK225.00 - 10/06/2024
 • NOK249.00 - 03/06/2024
 • NOK225.00 - 20/05/2024
 • NOK212.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK249.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK212.00 - 13/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Dailies AquaComfort Plus
Dailies AquaComfort Plus

Beskrivelse

Hold øynene hydrerte og komfortable hele dagen med Dailies AquaComfort Plus! Våre innovative kontaktlinser er designet med en unik trippelvirkende fuktighetsteknologi som kontinuerlig frigjør en forfriskende fuktighetspute gjennom dagen. Nyt bekvemmeligheten av brukervennlige engangslinser som gir overlegen komfort, klarhet i synet og oksygenstrøm til øynene dine.

Få det beste ut av kontaktlinsene dine med Dailies AquaComfort Plus!

Dailies AquaComfort Plus er en engangslinse produsert av Alcon. Denne kontaktlinsen er designet for å gi maksimal komfort og bevegelighet til øynene dine, takket være den unike fuktighetsgivende teknologien som er innebygd i linsen. Dette gjør Dailies AquaComfort Plus til et populært valg for personer med tørre eller sensitive øyne.

Unik teknologi som tilfører mye fuktighet

Dailies Aquacomfort Plus er faktisk en videreutvikling av Focus Dailies. Også 69 % væskeinnhold, i tillegg til en helt unik «trippelfuktende teknologi» som både smører, fukter og vedlikeholder øyeeplet gjennom hele dagen.

Dailies AquaComfort Plus er utstyrt med en teknologi som gir fuktighet til øyet hver eneste gang du blinker (cirka 15,000 ganger per dag).

Produktvideo – Så godt fungerer Aquacomfort Plus

Unike egenskaper ved Dailies AquaComfort Plus

Her er noen unike egenskaper ved Dailies AquaComfort Plus:

 • Trippel fuktighetsgivende teknologi: Hver Dailies AquaComfort Plus-linse har tre forskjellige fuktighetsgivende ingredienser som gradvis frigjøres gjennom dagen, og gir øynene dine en konstant og vedvarende fuktighet.
 • Tynne og myke linser: Dailies AquaComfort Plus-linsene er tynne og myke, noe som gir en mer naturlig følelse og gjør det enklere å sette inn og ta ut linsene.
 • Laget for engangsbruk: Disse linsene er designet for engangsbruk og trenger ikke rengjøring eller lagring, noe som gjør dem ideelle for personer med en travel livsstil.
 • Beskyttelse mot UV-stråling: Dailies AquaComfort Plus har også en innebygd UV-beskyttelse som beskytter øynene dine mot skadelige solstråler.

Utrolig populære linser i Norge

Hvorfor er Dailies AquaComfort Plus så populær i Norge? Det norske klimaet kan være kaldt og tørt, spesielt om vinteren. Dette kan føre til at øynene blir tørre og irriterte, og Dailies AquaComfort Plus-linsene er designet for å bekjempe disse problemene ved å gi øynene en konstant og vedvarende fuktighet gjennom dagen.

Slik kjøper du Dailies AquaComfort Plus-linser billig på nett

Hvordan finne den billigste prisen på Dailies AquaComfort Plus-linser på nett? Prissammenligning er nøkkelen til å finne de beste prisene på Dailies AquaComfort Plus-linser på nettet.

Det finnes mange nettbutikker som selger kontaktlinser, og ved å sammenligne prisene mellom disse kan du sikre deg de beste tilbudene og spare penger på lang sikt.

Vær oppmerksom på at noen butikker også tilbyr rabattkoder og kampanjer som kan gi deg ytterligere besparelser.

Prishistorikk

Prishistorikk for Dailies AquaComfort Plus
Siste oppdatering:
 • NOK225.00 - 10/06/2024
 • NOK249.00 - 03/06/2024
 • NOK225.00 - 20/05/2024
 • NOK212.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK249.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK212.00 - 13/05/2024

Omtaler (4)

4 omtaler av Dailies AquaComfort Plus

4.5 av 5
3
0
1
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Vestlending

  Ja, no skal eg fortelja dokke om mine opplevingar med Dailies AquaComfort Plus linser! Eg eit veldig fornøgd brukar og gir desse linsera 5 av 5 stjerner. Eg jobbar på ein data, så det blir mykje tid framfor skjermen kvar dag. Desse linsene gjer at auga mine følar seg friske og klare sjølv etter lange dagar på jobb. Dei sit godt på plass og eg kjenner ikkje at eg har dei på meg i det heile tatt. Eg har prøvd fleire andre linser før, men ingen av dei har kunna måla seg med Dailies AquaComfort Plus.

  + FORDELER: Veldig bra!! eg elska dom
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Yngve Isaksen

  Eg har prøvd Dailies AquaComfort Plus linser, men var ikkje heilt nøgd med dei. Eg vil gi dei 3 av 5 stjerner. Eg syns dei var greie å ha på seg, men eg merka at eg måtte ta dei av og skylle dei med ein gong eg kjende meg litt tørr i auga. Eg har brukt andre linser før som har fungert betre for meg, men eg kan sjå føre meg at desse kan vere eit godt alternativ for folk som har mindre problem med tørrheit i auga.

  + FORDELER: Middels
  - ULEMPER: Litt dyre tørrheit i auga
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Hanne

  Dailies AquaComfort Plus er rett og slett fantastiske. Fra det øyeblikket jeg setter dem inn, til jeg tar dem ut, gir de konstant komfort og fuktighet. Den innovative teknologien som frigjør fuktighetsgivende stoffer gjennom dagen er en revolusjon for mine tørre øyne. Jeg er også imponert over hvor klart jeg kan se, uansett om det er dag eller natt.

  Disse linsene føles så naturlige at jeg noen ganger glemmer at jeg har dem på. Jeg har også merket en betydelig reduksjon i irritasjon, noe som var et stort problem med mine tidligere linser. Jeg vil anbefale Dailies AquaComfort Plus til alle som ønsker en bekymringsfri og komfortabel linseopplevelse.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 4. Ali Barabe

  Jeg har brukt Dailies AquaComfort Plus i over et år nå, og jeg kan ikke tenke meg å gå tilbake til noe annet. Disse linsene tilbyr eksepsjonell komfort, og deres fuktighetsgivende egenskaper er uten sidestykke. De gir en klar og skarp visjon, noe som er essensielt for min jobb som krever presis fokus.

  Jeg setter spesielt pris på deres enkle håndtering og enkel bruk, noe som sparer meg for tid om morgenen. Deres daglige utskiftning gir også en følelse av hygienisk sikkerhet som jeg verdsetter. Dailies AquaComfort Plus er et utmerket valg for alle som søker pålitelige og komfortable daglige engangslinser.”

  + FORDELER: hygiene når du bytter ut linsene hver dag Har brukt Dailies Aquacomfort i 5 år, alltid en bra dagslinse
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo