Clariti 1 day

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på Clariti 1 day for kun NOK222.00 , Som er 4% billigere enn hos Lenson (NOK231.00).
 • Den laveste prisen på Clariti 1 day ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 229

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Clariti 1 day - NOK231.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Clariti 1 day
Siste oppdatering:
 • NOK231.00 - 22/04/2024
 • NOK246.00 - 15/04/2024
 • NOK222.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK246.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK222.00 - 02/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm

Beskrivelse

Få klarheten du trenger for å se din verden på en helt ny måte med Clariti 1 day! Våre daglige engangskontaktlinser gir uslåelig komfort og klarhet, slik at du kan oppleve verden uten forstyrrelser. Med Clariti 1 dag får du komfort hele dagen, krystallklart syn og praktisk avhending – alt i én pakke. Få klarheten du trenger med Clariti 1 dag!

Clariti 1 day – En Frisk Start for Dine Øyne

Ønsker du en frisk start hver dag? Clariti 1 day er den perfekte løsningen for deg! Disse engangslinsene er spesielt utviklet for å gi deg den optimale kombinasjonen av klarhet og komfort.

Uansett om du har en aktiv livsstil eller bare ønsker enkelhet i hverdagen, vil Clariti 1 day være din uunnværlige partner for å oppnå klare og sunne øyne hver eneste dag.

Klar Sikt og Naturlig Utseende

Med Clariti 1 day kan du nyte klar sikt og et naturlig utseende uten kompromiss. Disse linsene har en høy optisk kvalitet som gir skarpe og klare bilder, slik at du kan se verden rundt deg med enestående skjønnhet og detaljer. I tillegg er Clariti 1 day designet med tanke på naturlig utseende.

De sitter behagelig på øynene og gir et diskret og naturlig utseende, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel hele dagen.

Eksepsjonell Komfort Hele Dagen Lang

Med Clariti 1 day trenger du ikke bekymre deg for ubehag eller irritasjon. Disse linsene er laget av et unikt silikonhydrogelmateriale som gir høy oksygentilførsel til øynene dine. Resultatet er enestående pusteevne og fuktighet, noe som bidrar til å opprettholde øyehelsen og komforten gjennom hele dagen. Uansett om du har lange arbeidsdager, trener eller er på farten, vil Clariti 1 day være med deg og gi deg den komforten du fortjener.

Praktisk og Hygienisk Engangsdesign

Med Clariti 1 day trenger du ikke tenke på rengjøring eller oppbevaring av linsene. De er engangslinser, noe som betyr at du bruker et helt nytt par hver dag. Dette gir en praktisk og hygienisk løsning, da du unngår risikoen for oppbygging av bakterier og urenheter.

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for rengjøringsrutiner eller linsebehandling – Clariti 1 day tar vare på øynene dine på en enkel og effektiv måte.

Clariti 1 day kontaktlinser – videopresentasjon

Prøv Clariti 1 day og Opplev Forskjellen

Er du klar for å oppleve den klare forskjellen med Clariti 1 day? Ikke nøl med å prøve disse fantastiske engangslinsene og opplev fordelene selv.

Du vil bli imponert over den klare sikt, den naturlige looken og den eksepsjonelle komforten som Clariti 1 day gir deg. Gi øynene dine den beste behandlingen!

Slik kjøper du Clariti 1 day kontaktlinser billig på nett (april 2024)

Hvis du ønsker å kjøpe Clariti 1 day kontaktlinser til en billig pris på nettet, har du kommet til rett sted. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å spare penger på dine Clariti 1 day kjøp:

 1. Utforsk ulike nettbutikker: Start med å utforske forskjellige nettbutikker som tilbyr Clariti 1 day kontaktlinser. Sammenlign prisene og se etter spesialtilbud eller kampanjer som kan hjelpe deg med å få linsene til en lavere pris. Husk å sjekke om nettbutikken er pålitelig og har gode anmeldelser fra kunder.
 2. Abonner på nyhetsbrev: Mange nettbutikker tilbyr eksklusive rabatter og tilbud til sine abonnenter. Registrer deg for nyhetsbrev fra nettbutikker som selger Clariti 1 day kontaktlinser for å motta oppdateringer om salg, kampanjer og spesialtilbud. Dette kan gi deg muligheten til å kjøpe linsene til en billigere pris.
 3. Sammenlign priser og tilbud: Bruk pris- og tilbudsammenligningsnettsteder for å finne de beste prisene på Clariti 1 day kontaktlinser. Disse nettstedene lar deg sammenligne priser fra ulike nettbutikker på ett sted, slik at du enkelt kan finne den billigste prisen. Vær oppmerksom på eventuelle tilbud som inkluderer gratis frakt eller kjøp en få en gratis.
 4. Bruk kupongkoder: Søk etter kupongkoder som kan brukes ved utsjekking på nettbutikker. Disse kodene gir deg ekstra rabatt på Clariti 1 day kontaktlinser. Sjekk nettstedet til nettbutikken, sosiale medier eller kupongsider for å finne gyldige kupongkoder. Ved å bruke disse kodene kan du spare penger på ditt Clariti 1 day kjøp.
 5. Kjøp i bulk: Vurder å kjøpe flere bokser med Clariti 1 day kontaktlinser samtidig. Noen nettbutikker tilbyr rabatter for kunder som kjøper i bulk. Dette kan være en smart løsning hvis du bruker linsene regelmessig og ønsker å spare penger på lang sikt.

Med disse tipsene kan du finne Clariti 1 day kontaktlinser til en billig pris på nettet, samtidig som du opprettholder den høye kvaliteten og komforten som disse linsene er kjent for. Spar penger uten å gå på kompromiss med dine øyehelsebehov, og nyt fordelene med Clariti 1 day kontaktlinser til en pris som passer ditt budsjett.

Prishistorikk

Prishistorikk for Clariti 1 day
Siste oppdatering:
 • NOK231.00 - 22/04/2024
 • NOK246.00 - 15/04/2024
 • NOK222.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK246.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK222.00 - 02/04/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Clariti 1 day

5.0 av 5
3
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Laila Bartheus

  Utmerket kontaktlinse, gir veldig bra fuktighet.

  En kontaktlinse jeg fikk anbefalt av min optiker fordi jeg slet med tørre øyne

  + FORDELER: Veldig bra fukt Oksygenet kommer gjennom øyet ingen ubehag
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Ingrid fra Narvik

  Clariti 1 Day har vært en absolutt game-changer for meg. Disse linsene gir meg enestående komfort hele dagen, takket være deres unike evne til å holde på fuktigheten.

  Jeg er særlig imponert over hvordan de tillater mine øyne å “puste”, noe som reduserer rødhet og irritasjon. Deres UV-beskyttelse er også et stort pluss, spesielt når jeg er utendørs. Jeg har prøvd mange forskjellige linser over årene, men ingen matcher kvaliteten og komforten som Clariti 1 Day tilbyr. De er også utrolig enkle å håndtere, noe som er perfekt for min travle livsstil. Jeg anbefaler disse på det sterkeste til alle som ønsker en problemfri linseopplevelse.

  + FORDELER: Bra komfort Funker fint utendørs om vinteren
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Lars, Narvik

  Etter å ha brukt Clariti 1 Day i flere måneder, kan jeg ærlig si at de er de beste linsene jeg noensinne har prøvd. De gir enestående klarhet i synet, og jeg har aldri opplevd tørrhet eller ubehag, selv på veldig lange dager.

  Det at de er laget av et materiale som er bra for øyehelsen, gir meg ekstra trygghet. Disse linsene har også en fantastisk UV-beskyttelse, noe som er viktig for meg som er mye ute i sollys. Jeg setter også stor pris på at de er miljøvennlige. Clariti 1 Day har virkelig hevet standarden for hva jeg forventer av kontaktlinser.

  + FORDELER: bra materiale beste kontaktlinsene på det norske markedet!!! garantert!!
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo