Clariti 1 day multifocal

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Clariti 1 day multifocal for kun NOK367.00 , Som er 5% billigere enn hos Lensway (NOK385.00).
 • Den laveste prisen på Clariti 1 day Multifocal ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 297

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Clariti 1 day multifocal - NOK367.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Clariti 1 day multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK367.00 - 22/04/2024
 • NOK390.00 - 15/04/2024
 • NOK409.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK409.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK367.00 - 08/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm
Clariti 1 day multifocal
Clariti 1 day multifocal

Beskrivelse

Revitaliser ditt syn med Clariti 1 day multifocal – den ultimate løsningen for deg med presbyopia. Disse avanserte kontaktlinsene kombinerer innovativ teknologi og komfort for å gi deg enestående syn på alle avstander. Utforsk hva som gjør Clariti 1 day multifocal unik, og opplev en ny dimensjon av klarhet og komfort.

Føl deg ung igjen med Presbyopia-korrigering

Clariti 1 day multifocal er spesifikt designet for personer med presbyopia, en tilstand som påvirker synet på nært hold. Disse linse gir deg muligheten til å føle deg ung igjen ved å korrigere synsutfordringene forbundet med presbyopia. Du kan nyte klart syn på alle avstander, fra lesing av tekstmeldinger på mobilen til å se på fjernsyn og alt i mellom.

SmartBlend-teknologi for sømløs synsovergang

Det som gjør Clariti 1 day multifocal unik er den avanserte SmartBlend-teknologien. Denne teknologien kombinerer flere synsregioner på en sømløs måte, slik at øyet enkelt kan justere seg til forskjellige synsavstander.

Resultatet er en jevn og naturlig synsovergang, uten skarpe linjer eller uklarheter. Du vil oppleve en kontinuerlig og behagelig visuell opplevelse.

AquaGen-teknologi for langvarig fuktighet

Clariti 1 day multifocal har en innebygd AquaGen-teknologi som bidrar til å opprettholde fuktighet gjennom hele dagen. Denne teknologien hjelper til med å beholde fuktigheten i linsene, slik at øynene dine holdes hydrert og friske. Du vil oppleve minimal tørrhet og ubehag, selv etter mange timer med bruk.

AquaGen-teknologien sikrer en behagelig passform og gir deg friheten til å ha fokus på det som virkelig betyr noe.

Reklamevideo

SunSoft-beskyttelse mot skadelige UV-stråler

Helse og sikkerhet er alltid viktig når det gjelder øynene dine. Derfor er Clariti 1 day multifocal utstyrt med SunSoft-teknologi, som gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Denne ekstra laget av beskyttelse hjelper til med å blokkere UV-stråler fra å nå øynene dine, og reduserer dermed risikoen for potensielle skader og langvarige øyeproblemer. Du kan nyte klarheten og komforten av Clariti 1 day multifocal uten å bekymre deg for UV-eksponering.

Engangslinser for bekvemmelighet og hygiene

Clariti 1 day multifocal er engangslinser, noe som betyr at du får et friskt par linser hver dag. Dette gir deg enkelhet, bekvemmelighet og overlegen hygiene. Du slipper bekymringer knyttet til rengjøring, oppbevaring og linsevedlikehold. Du kan starte hver dag med et par friske linser og kaste dem på slutten av dagen. Engangslinser gir deg også friheten til å reise uten å måtte ta med deg rengjøringsmidler og linsebeholdere.

Opplev den revolusjonerende synsklarheten og komforten med Clariti 1 day multifocal. Disse kontaktlinsene kombinerer Presbyopia-korrigering, SmartBlend-teknologi, AquaGen-fuktighet, SunSoft UV-beskyttelse og engangslinsebekvemmelighet for å gi deg den beste synsopplevelsen. Gjenopprett ditt syns potensial og nyt klarheten i alle øyeblikkene i livet ditt.

Prishistorikk

Prishistorikk for Clariti 1 day multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK367.00 - 22/04/2024
 • NOK390.00 - 15/04/2024
 • NOK409.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK409.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK367.00 - 08/04/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Clariti 1 day multifocal

5.0 av 5
1
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Mahatma

  Jeg har brukt Clariti 1 day multifocal kontaktlinser i en stund nå, og jeg kan ærlig si at de har vært en gamechanger for mitt syn og livskvalitet. Som en person med presbyopia, har jeg prøvd flere forskjellige linser tidligere, men ingen har gitt meg den samme opplevelsen som Clariti 1 day multifocal.

  Det som virkelig imponerer meg med disse linsene er den sømløse synsovergangen jeg opplever. SmartBlend-teknologien gjør at jeg kan se klart på alle avstander uten noen skarpe overganger eller uklarheter. Jeg kan enkelt lese tekstmeldinger på mobilen, arbeide ved datamaskinen og nyte en god bok uten å bekymre meg for å bytte briller eller linser. Det er virkelig en praktisk og befriende opplevelse.

  Komforten med Clariti 1 day multifocal er også eksepsjonell. Jeg har alltid hatt følsomme øyne, men med disse linsene opplever jeg minimal tørrhet og irritasjon. AquaGen-teknologien holder linsene fuktige gjennom hele dagen, og øynene mine føles friske og komfortable selv etter mange timer med bruk. Det er en lettelse å kunne bruke kontaktlinser uten å måtte bekymre seg for ubehag.

  Jeg setter også pris på SunSoft-beskyttelsen som disse linsene tilbyr. UV-stråler er skadelige for øynene, og det er flott å vite at Clariti 1 day multifocal gir en ekstra lag av beskyttelse. Jeg kan være trygg på at mine øyne er beskyttet mot solens skadelige stråler, spesielt når jeg er utendørs eller i solfylte omgivelser.

  Engangslinsene har også gjort livet mitt enklere og mer praktisk. Jeg trenger ikke lenger å bekymre meg for rengjøring, oppbevaring eller vedlikehold av linsene. Jeg kan begynne hver dag med et par friske linser og kaste dem på slutten av dagen. Det er så enkelt og bekvemt, spesielt når jeg er på reise eller på farten.

  Samlet sett kan jeg ikke være mer fornøyd med Clariti 1 day multifocal kontaktlinser. De har virkelig forbedret min synsopplevelse og gitt meg den friheten og klarheten jeg har lengtet etter. Hvis du, som meg, har presbyopia og ønsker å oppleve enestående synsytelse og komfort, vil jeg sterkt anbefale Clariti 1 day multifocal. Du vil ikke bli skuffet!

  + FORDELER: Lite tørrhet bra linser sitter fint på øyet
  - ULEMPER: litt dyrt bør kjøpes på nett - optikeren vil ta blodpris
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo