MyDay

Kategorier
  • Alle
  • Favoritter
  • Populær
  • Flest omtaler
MyDay daily disposable

MyDay daily disposable

Dagens beste pris: lenson.no
kr 722
MyDay daily disposable

MyDay daily disposable

Dagens beste pris: lenson.no
kr 255
MyDay toric

MyDay toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 416
MyDay Multifocal

MyDay Multifocal

Dagens beste pris: lenson.no
kr 373
Vis neste

Avansert Teknologi for høy komfort

Myday-linsene er utstyrt med avansert teknologi for å sikre maksimal komfort og klarhet i synet gjennom hele dagen. Linsene er laget av et unikt silikonhydrogel-materiale som gir en naturlig følelse og effektiv oksygenoverføring til øynene. Dette bidrar til å opprettholde øyehelsen og redusere risikoen for tørre øyne, samtidig som det gir en behagelig opplevelse for brukeren.

Komfortable og fuktighetsbevarende

Myday-linsene er utformet med brukerens komfort i tankene. De har en ultra-glatt overflate som motvirker avleiringer og sikrer at linsene forblir komfortable gjennom hele dagen. I tillegg har linsene en unik fuktighetsbevarende teknologi som bidrar til å holde øynene fuktige og friske, selv under tørre eller klimatiserte forhold. Dette er spesielt viktig for personer som opplever tørre øyne eller har en aktiv livsstil.

Svært pustende og beskyttende mot UV-stråler

Myday-linsene er svært pustende og tillater en sunn mengde oksygen å nå øynene. Dette er viktig for å opprettholde god øyehelse og redusere risikoen for komplikasjoner. I tillegg er Myday-linsene utstyrt med en innebygd UV-beskyttelse som bidrar til å blokkere skadelige UV-stråler fra solen. Dette bidrar til å beskytte øynene mot potensielle skader forårsaket av solens stråler.

Bakgrunnshistorie og global suksess

Myday er produsert av CooperVision, en av verdens ledende produsenter av kontaktlinser. CooperVision ble grunnlagt i 1980 og har siden den gang oppnådd betydelig suksess og anerkjennelse innen optisk industri. Med sin ekspertise innen forskning, utvikling og produksjon av kontaktlinser har CooperVision blitt en pålitelig og respektert aktør i markedet. Gjennom årene har Myday-linsene oppnådd global suksess og popularitet blant brukere og øyehelsefagfolk. Deres avanserte teknologi, komfortable design og fokus på øyehelse har gjort dem til et foretrukket valg for mange kontaktlinsebrukere. Med sin dedikasjon til innovasjon og kvalitet fortsetter Myday og CooperVision å lede an i utviklingen av avanserte kontaktlinser for daglig bruk.

Kjøp billige Myday-linser på nett (juni 2024)

Du kan enkelt kjøpe billige Myday-linser på nett gjennom anerkjente nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser. Disse nettbutikkene tilbyr et bredt utvalg av Myday-linser til konkurransedyktige priser. Sørg for å velge en pålitelig nettbutikk som tilbyr ekte Myday-linser og har gode kundeanmeldelser. Les nøye gjennom beskrivelser og spesifikasjoner for å velge riktig type linser som passer dine individuelle behov og øyehelse.
Kontaktlinsepris.no
Logo