Dailies Kontaktlinser på nett - Billig i juni 2024

Kategorier
 • Alle
 • Favoritter
 • Populær
 • Flest omtaler
Focus Dailies

Focus Dailies

Dagens beste pris: lenson.no
kr 187
Dailies AquaComfort Plus

Dailies AquaComfort Plus

Dagens beste pris: lenson.no
kr 195
Vis neste

Funksjoner og Typer

Dailies-kontaktlinser er tilgjengelige i ulike typer, hver med spesifikke funksjoner for å imøtekomme forskjellige synsbehov. Blant de populære variantene er:  
 • Dailies AquaComfort Plus: Disse linseene er laget med unik fuktighetsteknologi som frigjør fuktighetsgivende stoffer ved hvert blink, og gir dermed en jevn og behagelig opplevelse gjennom hele dagen.
 • Dailies Total1: Disse linseene er kjent for sin høye oksygengjennomtrengelighet og vanninnhold. De har et silikon-hydrogel-materiale som gjør dem svært pustende og komfortable å ha på i lengre perioder.
 • Dailies AquaComfort Plus Toric: Denne varianten er spesielt utviklet for personer med astigmatisme. Den gir korreksjon av både astigmatisme og nærsynthet/langsynthet samtidig som den opprettholder komforten og fuktigheten gjennom hele dagen.

Design og Teknologi

Dailies-kontaktlinser er designet med innovativ teknologi for å sikre maksimal synsklarhet og komfort. De fleste Dailies-linser har en tynn profil, som gjør dem enkle å håndtere og sette på. De er også utstyrt med en farget håndteringssone for enkel håndtering og riktig innsetting av linsen. Dailies AquaComfort Plus-linser har en unik "Blink-Activated" teknologi, som betyr at linsene fuktes hver gang du blinker. Dette bidrar til å opprettholde fuktigheten og komforten gjennom hele dagen, selv i tørre omgivelser.

Fordeler ved Dailies

Dailies-kontaktlinser tilbyr flere fordeler som gjør dem attraktive for brukere:  
 • Bekvemmelighet: Som daglige engangsobjektiver, krever Dailies ingen rengjøring eller vedlikehold. Du setter på en ny linse hver dag, og kaster den etter bruk. Dette gjør dem ideelle for personer med en travel livsstil eller de som ikke ønsker å bekymre seg for rengjøringsrutiner.
 • Hygiene: Engangsobjektiver som Dailies reduserer risikoen for infeksjoner og allergiske reaksjoner, da du alltid bruker en frisk linse uten oppsamling av støv, smuss eller proteinavleiringer.
 • Komfort: Dailies-linser er kjent for sin komfort og fuktighetsbevarende egenskaper. Mange brukere rapporterer om en myk og behagelig følelse gjennom hele dagen.
 • Synskvalitet: Dailies-linser tilbyr skarpt og klart syn, med en bred synsvinkel og minimal forvrengning. De er designet for å korrigere en rekke synsfeil, slik at brukerne kan nyte en optimal synsopplevelse.

Kjøp billige Dailies-kontaktlinser på nett

For å kjøpe Dailies-kontaktlinser til en rimelig pris, kan du besøke anerkjente nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser. Disse nettbutikkene tilbyr et bredt utvalg av Dailies-linser til konkurransedyktige priser. Sørg for å sjekke at nettbutikken du velger er pålitelig og har god omdømme, slik at du kan være trygg på kvaliteten og ektheten til produktene du kjøper. Husk å konsultere en øyelege eller en optiker før du kjøper kontaktlinser, for å få riktig resept og anbefalinger som passer til dine spesifikke synsbehov.
Kontaktlinsepris.no
Logo