Kjøp billige Biomedics-kontaktlinser i juli 2024

Biomedics er et anerkjent og pålitelig merke innen kontaktlinser som er kjent for sin høye kvalitet, komfort og fokus på øyehelse. Med et bredt spekter av linsealternativer og et langsiktig engasjement for innovasjon og teknologi, har Biomedics klart å etablere seg som en pålitelig leverandør av kontaktlinser av høy kvalitet.

Her kan du kjøpe billige Biomedics-kontaktlinser i juli 2024:

Kategorier
  • Alle
  • Favoritter
  • Populær
  • Flest omtaler
Biomedics 1 day Extra toric

Biomedics 1 day Extra toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 245
Biomedics Toric

Biomedics Toric

Dagens beste pris: lenson.no
kr 404
Vis neste

Unik teknologi og førsteklasses materialer

Biomedics-linser er laget av hydrogel-materiale, som er kjent for sin komfort og evne til å beholde fuktighet. Dette materialet tillater en jevn tilførsel av oksygen til øynene og bidrar til å opprettholde sunne og komfortable øyne gjennom hele dagen. Biomedics-linsene er også utstyrt med Aquaform Technology, en avansert teknologi som gir enestående fuktighet og komfort. Denne teknologien hjelper til med å opprettholde en stabil fuktighetsnivå på linsens overflate, noe som bidrar til langvarig komfort og reduserer risikoen for tørre øyne.

Slipper gjennom mye oksygen

Biomedics-linser er designet for å gi optimal oksygengjennomtrengelighet til øynene. Dette bidrar til å opprettholde god øyehelse og reduserer risikoen for ubehag eller tørrhet ved langvarig bruk. Den høye oksygengjennomtrengeligheten gir øynene muligheten til å puste og opprettholde en sunn og frisk tilstand. Noen Biomedics-linser er også utstyrt med en UV-beskyttelsesfunksjon som hjelper til med å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler. Denne funksjonen gir en ekstra lag av beskyttelse mot de skadelige virkningene av solens UV-stråler, og hjelper til med å opprettholde øyehelsen over tid.

Utmerket komfort

Biomedics-linser er utviklet med Aquaform Comfort Science, en teknologi som fokuserer på å gi optimal komfort for brukerne. Denne teknologien hjelper til med å opprettholde en behagelig fuktighet på linsens overflate, samtidig som den sikrer en jevn og behagelig brukeropplevelse gjennom dagen. Biomedics-linser har også en lett og tynn profil som bidrar til økt komfort og brukervennlighet. Denne egenskapen gjør det enklere å sette inn og ta ut linsene, samtidig som de gir en behagelig følelse i øynene uten å føles for tykke eller tunge.

Biomedics-linser og deres unike teknologi

Biomedics Linse Materiale Teknologi Oksygengjennomtrengelighet Komfortfokus
Biomedics 1 Day Hydrogel Aquaform Technology Høy Aquaform Comfort Science
Biomedics Toric Hydrogel Aquaform Technology Høy Aquaform Comfort Science
Biomedics XC Hydrogel Aquaform Technology Høy Aquaform Comfort Science
Denne tabellen gir en oversikt over de forskjellige Biomedics-linsene og deres unike egenskaper. Alle linser er laget av hydrogel-materiale og bruker Aquaform Technology for å opprettholde fuktighet og komfort. De har også høy oksygengjennomtrengelighet for å sikre god øyehelse. Aquaform Comfort Science er en felles teknologi som fokuserer på å gi en behagelig brukeropplevelse gjennom dagen.
Kontaktlinsepris.no
Logo