Biotrue ONEday for Presbyopia

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Biotrue ONEday for Presbyopia for kun NOK349.00
 • Den laveste prisen på Biotrue ONEday for Presbyopia ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 308

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Biotrue ONEday for Presbyopia - NOK349.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Biotrue ONEday for Presbyopia
Siste oppdatering:
 • NOK349.00 - 10/06/2024
 • NOK399.00 - 03/06/2024
 • NOK353.00 - 20/05/2024
 • NOK339.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK399.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK339.00 - 13/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Biotrue ONEday for Presbyopia
Biotrue ONEday for Presbyopia

Beskrivelse

Si farvel til uklart syn og mysing med Biotrue ONEday for Presbyopia! Våre revolusjonerende daglige kontaktlinser er designet for å gi deg klart syn hele dagen, med et innovativt design som etterligner den naturlige fuktigheten i øynene dine. Nyt skarpt, klart syn uansett alder, og opplev komforten og bekvemmeligheten til Biotrue ONEday for Presbyopia.

Enestående synsopplevelse for presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia er utviklet spesielt for personer med presbyopia, en vanlig tilstand som påvirker synet på nært hold. Disse kontaktlinsene gir en enestående synsopplevelse ved å korrigere både nær- og fjernsynsutfordringer, slik at du kan nyte klart og skarpt syn i alle avstander.

3-Zone Progressive Design for naturlig overgang

Det som gjør Biotrue ONEday for Presbyopia unik, er det innovative 3-Zone Progressive-teknologien. Dette designet gir en sømløs overgang mellom synsregionene, slik at du kan oppleve en naturlig og jevn justering mellom nær- og fjernsyn.

Du vil oppleve en naturlig og behagelig visuell overgang uten forstyrrende linjer eller brudd i synsfeltet.

Bioinspirert materiale for enestående komfort

Biotrue ONEday for Presbyopia er laget med et bioinspirert materiale kalt HyperGel. Dette materiale imiterer den naturlige fuktigheten i øynene og opprettholder en optimal fuktighetsbalanse gjennom hele dagen. Resultatet er ekstraordinær komfort, selv under lengre perioder med bruk.

Du vil oppleve mindre tørrhet og irritasjon, og linsene vil føles friske og behagelige på øynene.

Video – slik bruker du BioTrue Oneday kontaktlinser

Høy oksygenoverføring for øyehelse

For å sikre øyehelsen, er Biotrue ONEday for Presbyopia designet med høy oksygenoverføring. Dette betyr at øynene får tilstrekkelig oksygentilførsel, selv når du har linsene på i lengre perioder. Denne høye oksygenoverføringen bidrar til å opprettholde et sunt og friskt øye, samtidig som det reduserer risikoen for ubehag og tørre øyne.

Praktisk og hygienisk engangslinser

Biotrue ONEday for Presbyopia er engangslinser, noe som betyr at du får en frisk og ny linse for hver dag. Dette eliminerer behovet for rengjøring, oppbevaring og vedlikehold, og gir deg en praktisk og hygienisk løsning.

Du trenger ikke å bekymre deg for å ha med deg rengjøringsmidler eller linsebeholdere når du er på farten.

Enkel overgang og tilpasning

Biotrue ONEday for Presbyopia gjør det enkelt å tilpasse seg til progressivt syn. Ved å gi en naturlig overgang mellom synsregionene, hjelper disse linsene deg med å tilpasse deg gradvis til det nye synsmønsteret. Dette gjør dem ideelle for både erfarne og nybegynnere med multifokale linser.

Med Biotrue ONEday for Presbyopia kan du nyte en enestående synsopplevelse og komfort gjennom hele dagen. Denne innovative linsen er designet med presbyopia i tankene og gir deg klar og tydelig syn på alle avstander. Opplev den unike kombinasjonen av progressivt syn, komfortabelt materiale og enkel bruk med Biotrue ONEday for Presbyopia.

Finn billigste pris på Biotrue ONEday for Presbyopia – Spar penger ved å sammenligne priser på nettet!

Når du ønsker å kjøpe Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser til den beste prisen, er det smart å benytte deg av prissammenligning på nett. Ved å sammenligne prisene fra ulike nettbutikker kan du sikre deg de billigste tilbudene og potensielt spare penger på kjøpet ditt.

Prissammenligning gir deg muligheten til å se hvilke forhandlere som tilbyr de mest konkurransedyktige prisene på Biotrue ONEday for Presbyopia. Dette gjør det enkelt å finne den beste avtalen uten å måtte besøke flere butikker fysisk. Du kan enkelt sjekke prisene fra komforten av ditt eget hjem, når som helst på dagen eller natten.

Se etter rabatter og tilbud – kjøp Biotrue ONEday Presbyopia billig i juni 2024

I tillegg til å sammenligne priser, kan du også dra nytte av kampanjer, rabatter og tilbud som tilbys av forskjellige nettbutikker. Noen nettbutikker kan ha spesialtilbud eller pakkepriser som gjør det enda mer kostnadseffektivt å kjøpe Biotrue ONEday for Presbyopia.

Ved å bruke prissammenligningstjenester på nett kan du også lese kundeanmeldelser og vurderinger av nettbutikker. Dette kan hjelpe deg med å få innsikt i butikkens omdømme, kundeservice og leveringstid, slik at du kan ta en informert beslutning før du foretar kjøpet ditt.

Ved å utnytte prissammenligning på nett, kan du sikre deg de billigste prisene på Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser og samtidig få et pålitelig og trygt kjøp. Spar penger og tid ved å finne den beste prisen på nettet og få linsene levert rett til døren din.

Husk at selv om det er viktig å finne de billigste prisene, er det også viktig å velge en pålitelig nettbutikk med god kundeservice og kvalitetsprodukter. Vurder omdømmet til nettbutikken og kundeanmeldelser for å sikre at du får en god handleopplevelse og autentiske Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser av høy kvalitet.

Prishistorikk

Prishistorikk for Biotrue ONEday for Presbyopia
Siste oppdatering:
 • NOK349.00 - 10/06/2024
 • NOK399.00 - 03/06/2024
 • NOK353.00 - 20/05/2024
 • NOK339.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK399.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK339.00 - 13/05/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Biotrue ONEday for Presbyopia

5.0 av 5
1
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Ahmed Kirnisveni

  Jeg har brukt Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser i flere måneder nå, og jeg er utrolig fornøyd med resultatene. Som en person med presbyopia, har jeg alltid slitt med å finne den perfekte løsningen for mitt synsbehov. Men siden jeg begynte å bruke disse kontaktlinsene, har de virkelig forvandlet måten jeg ser verden på.

  Det som virkelig skiller Biotrue ONEday for Presbyopia fra andre linser jeg har prøvd, er det avanserte 3-Zone Progressive Designet. Dette designet gir en jevn og naturlig overgang mellom synsregionene, og det gjør at jeg kan se tydelig både på nært og fjernt hold. Tidligere var jeg avhengig av briller for å lese eller utføre presisjonsarbeid, men nå kan jeg enkelt lese bøker, se på dataskjermen og nyte detaljene i verden rundt meg uten problemer.

  Komforten jeg opplever med disse linsene er også bemerkelsesverdig. Det bioinspirerte HyperGel-materialet gir en fantastisk fuktighetsbalanse og holder øynene mine hydrert gjennom hele dagen. Selv etter mange timer med bruk, føles linsene fortsatt behagelige og friske. Jeg har også lagt merke til at jeg opplever langt mindre tørrhet og irritasjon sammenlignet med andre linser jeg har brukt tidligere.

  Jeg setter også pris på at Biotrue ONEday for Presbyopia er engangslinser. Dette gjør det så praktisk å bruke dem uten å bekymre meg for rengjøring eller oppbevaring. Jeg setter bare inn et par friske linser om morgenen, og når dagen er over, kaster jeg dem enkelt. Det er ingen bryderi med rengjøringssystemer eller linsebeholdere, og jeg kan reise lett og uten bekymringer.

  Jeg kan ikke uttrykke nok hvor glad jeg er for at jeg fant Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser. De har virkelig forbedret livskvaliteten min og gjort det enklere å håndtere synsutfordringene mine. Jeg føler meg tryggere og mer uavhengig, og jeg kan delta i alle mine daglige aktiviteter uten å bekymre meg for synet mitt.

  Hvis du, som meg, har presbyopia og ønsker å oppleve enestående synsklarhet og komfort, vil jeg sterkt anbefale Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser. De har virkelig overgått mine forventninger, og jeg kan ikke forestille meg å gå tilbake til andre linser. Gi dem en prøve, og jeg er sikker på at du også vil være begeistret over resultatene!

  + FORDELER: Elsker disse linsene Passer perfekt på øyet
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo