Biotrue ONEday for Astigmatism

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Biotrue ONEday for Astigmatism for kun NOK287.00 , Som er 10% billigere enn hos Lensway (NOK319.00).
 • Den laveste prisen på Biotrue ONEday for Astigmatism ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 287

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Biotrue ONEday for Astigmatism - NOK287.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Biotrue ONEday for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK287.00 - 22/04/2024
 • NOK305.00 - 15/04/2024
 • NOK319.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK319.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK287.00 - 08/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm
Biotrue ONEday for Astigmatism
Biotrue ONEday for Astigmatism

Beskrivelse

Få skarpere og klarere syn med Biotrue ONEday for Astigmatism. Våre innovative kontaktlinser er designet for å fungere med øynenes naturlige biologi for komfort hele dagen og klart syn. Nyt skarpt, klart syn uten bryet med briller eller uskarpe tradisjonelle kontakter. Med Biotrue ONEday for Astigmatism kan du oppleve et nytt nivå av klarhet og komfort!

Prisbelønnet astigmatisk korreksjon

Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlinser er en prisbelønnet innovasjon som gir presis astigmatisk korreksjon. Disse linser er spesielt designet for å korrigere astigmatisme og sikre skarpt og klart syn. Den avanserte optiske teknologien i linsene reduserer astigmatisk forvrengning og gir en utmerket visuell opplevelse.

Biotrue ONEday kontaktlinser har oppnådd anerkjennelse og vunnet flere priser for sin innovative design og kvalitet. Noen av de prisene de har blitt tildelt inkluderer:

 1. Red Dot Design Award: Biotrue ONEday har blitt hedret med Red Dot Design Award, en prestisjetung internasjonal designpris. Dette er en anerkjennelse av linsenes estetiske appell, funksjonalitet og innovative tilnærming til kontaktlinser.
 2. SILMO d’Or Award: SILMO d’Or er en anerkjent pris i optisk bransje som anerkjenner innovasjon og kreativitet. Biotrue ONEday har blitt tildelt SILMO d’Or Award for sin avanserte teknologi og bidrag til å forbedre synsopplevelsen for personer med astigmatisme.
 3. Optician Awards: Biotrue ONEday har også blitt anerkjent på Optician Awards, en anerkjent britisk prisutdeling for øyepleieprodukter og tjenester. Linsene har blitt hyllet for sin effektive astigmatisk korreksjon og høye kvalitet.

Disse prisene bekrefter Biotrue ONEday kontaktlinser som et ledende produkt i bransjen, med anerkjennelse for sin innovative design, avanserte teknologi og kvalitetssikrede resultat.

Bio-inspirert fuktighetsteknologi

Biotrue ONEday for Astigmatism er utviklet med en bio-inspirert fuktighetsteknologi som etterligner øyets naturlige fuktighetssystem. Linsene beholder fuktigheten og opprettholder en balansert tårefilm i opptil 16 timer. Dette bidrar til å redusere tørrhet og irritasjon som ofte er forbundet med astigmatisme og gir en behagelig brukeropplevelse gjennom hele dagen.

Stabil og pålitelig passform

Disse kontaktlinsene har en stabil og pålitelig passform som er spesielt viktig for korreksjon av astigmatisme. Den unike designen og geometrien på linsene bidrar til å holde dem på plass og forhindrer rotasjon eller bevegelse på øyet. Dette sikrer at synet ditt forblir klart og stabilt uten forvrengning.

Optimal visuell skarphet og kontrast

Biotrue ONEday for Astigmatism tilbyr optimal visuell skarphet og kontrast for personer med astigmatisme. Linsene har høy optisk kvalitet og gir en klar og tydelig visuell opplevelse. Du vil kunne nyte skarpt syn på både nært og fjernt hold, slik at du kan utføre dine daglige oppgaver med tillit og klarhet.

Finn billigste pris på Biotrue ONEday for Astigmatism (april 2024)

Når det gjelder å finne de billigste prisene på Biotrue ONEday for Astigmatism og andre kontaktlinser på nettet, er prissammenligning avgjørende. Ved å benytte prissammenligningstjenester kan du enkelt sammenligne priser fra ulike nettbutikker og finne det beste tilbudet.

Dette gir deg muligheten til å spare penger samtidig som du sikrer at du får kvalitetslinser fra pålitelige forhandlere. Prissammenligning er en effektiv måte å oppnå den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og pålitelighet når du kjøper Biotrue ONEday for Astigmatism og andre kontaktlinser på nettet.

Prishistorikk

Prishistorikk for Biotrue ONEday for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK287.00 - 22/04/2024
 • NOK305.00 - 15/04/2024
 • NOK319.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK319.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK287.00 - 08/04/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Biotrue ONEday for Astigmatism

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Optiker i Bærum

  Som optiker kan jeg trygt anbefale Biotrue ONEday for Astigmatism til mine pasienter med astigmatisme. Disse linser har bevist seg å være en pålitelig og effektiv løsning for korrigering av astigmatisme, og deres bio-inspirerte fuktighetsteknologi gir en unik fuktighetsbevarende effekt. Den stabile passformen sikrer optimal synsskarphet og kontrast, noe som resulterer i en overlegen visuell opplevelse. Jeg har sett mange fornøyde pasienter oppnå en betydelig forbedring i synskvaliteten deres etter å ha brukt Biotrue ONEday for Astigmatism.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Kristian Valen

  Biotrue ONEday for Astigmatism har revolusjonert måten jeg ser verden på. Deres evne til å korrigere astigmatisme samtidig som de gir utmerket komfort er enestående. Jeg opplever ingen tørrhet eller ubehag, selv etter lange timer.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Magnus, Lillestrøm

  Disse linsene er et funn for enhver med astigmatisme. Biotrue ONEday for Astigmatism gir en feilfri visjon og komfort som varer hele dagen. Jeg er spesielt imponert over hvordan de holder seg stabile på øyet, noe som sikrer konstant klarhet i synet.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo