Biomedics 1 day Extra toric

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Biomedics 1 day Extra toric for kun NOK279.00
 • Den laveste prisen på Biomedics 1 day Extra toric ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 245

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Biomedics 1 day Extra toric - NOK279.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Biomedics 1 day Extra toric
Siste oppdatering:
 • NOK279.00 - 10/06/2024
 • NOK319.00 - 03/06/2024
 • NOK243.00 - 20/05/2024
 • NOK271.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK319.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK243.00 - 20/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Biomedics 1 day Extra toric
Biomedics 1 day Extra toric

Beskrivelse

Få det beste synet med Biomedics 1 day Extra! Våre avanserte toriske linser er designet for å gi deg et klart, skarpt syn med komfort hele dagen. Med vår unike design og avanserte teknologi trenger du aldri å bekymre deg for tåkesyn eller tørre øyne igjen. Ikke vent lenger – opplev klarheten du fortjener med Biomedics 1 day Extra!

Optimal synsklarhet for astigmatisme

Biomedics 1 day Extra toric kontaktlinser er spesielt utviklet for å gi deg optimal synsklarhet hvis du lider av astigmatisme. Denne innovative teknologien kombinerer en nøyaktig og stabil passform med utmerket visuell ytelse, slik at du kan nyte skarpt og klart syn hele dagen.

Presis og stabil passform

En av de unike egenskapene ved Biomedics 1 day Extra toric er dens presise og stabile passform. Linsegeometrien er designet for å sikre at linsene sitter komfortabelt og forblir stabile på øyet gjennom hele dagen.

Dette bidrar til å redusere eventuelle rotasjonsbevegelser som kan påvirke synskvaliteten, og gir deg en bekymringsfri opplevelse.

Utmerket fuktighet og komfort

Biomedics 1 day Extra toric er laget med et avansert fuktighetsbevarende materiale som bidrar til å holde øynene fuktige og komfortable. Denne funksjonen er spesielt viktig for de med tørre eller sensitive øyne. Du kan derfor bruke linsene i lange perioder uten at det går på bekostning av komforten.

Produktvideo

Praktisk og hygienisk

Som en dagslinse er Biomedics 1 day Extra toric en praktisk løsning for øyepleie. Du trenger ikke å bekymre deg for rengjøring og oppbevaring av linsene, da du enkelt kan kaste dem etter bruk. Dette sikrer optimal hygiene og reduserer risikoen for infeksjoner eller irritasjoner som kan oppstå med gjenbrukbare linser.

Finn billigste pris på Biomedics 1 day Extra toric

Når det gjelder kjøp av kontaktlinser på nett, er det viktig å benytte seg av prissammenligning for å finne de beste tilbudene.

Ved å sammenligne priser på forskjellige nettbutikker kan du spare penger og sikre at du får de billigste prisene på Biomedics 1 day Extra toric og andre linser. Prissammenligning gjør det enkelt å finne pålitelige forhandlere med konkurransedyktige priser, samtidig som du opprettholder kvaliteten og sikkerheten som kreves for kontaktlinser.

Biomedics 1 day Extra toric

Her kan du kjøpe Biomedics kontaktlinser billig på nett i juni 2024

Selv om prissammenligning er viktig for å finne de billigste prisene på Biomedics 1 day Extra toric, er det også viktig å vite hvor du kan finne pålitelige forhandlere på nettet. Her er noen anerkjente nettbutikker der du kan kjøpe Biomedics 1 day Extra toric til rimelige priser:

 1. OptimalVision: OptimalVision er en anerkjent nettbutikk som spesialiserer seg på kontaktlinser. De tilbyr et bredt utvalg av linser, inkludert Biomedics 1 day Extra toric, til konkurransedyktige priser. Med deres brukervennlige nettsted og gode kundeservice kan du enkelt finne og bestille linsene du trenger.
 2. LensWay: LensWay er en populær nettbutikk som er kjent for sitt omfattende utvalg av kontaktlinser og gode priser. De tilbyr Biomedics 1 day Extra toric sammen med andre linsemerker, og du kan dra nytte av deres prissammenligningstjeneste for å sikre at du får den beste prisen.
 3. Mister Spex: Mister Spex er en veletablert nettbutikk som spesialiserer seg på briller, solbriller og kontaktlinser. De har et bredt utvalg av linser, inkludert Biomedics 1 day Extra toric, tilgjengelig til konkurransedyktige priser. Deres brukervennlige nettsted og pålitelige levering gjør det enkelt og praktisk å kjøpe linsene du trenger.
 4. SmartBuyGlasses: SmartBuyGlasses er en populær nettbutikk som tilbyr et stort utvalg av optiske produkter, inkludert kontaktlinser. Du kan finne Biomedics 1 day Extra toric til rimelige priser på deres nettsted. De har også et prissammenligningsverktøy som lar deg sammenligne priser fra ulike forhandlere, slik at du kan finne det beste tilbudet.

Ved å velge en pålitelig nettbutikk som tilbyr konkurransedyktige priser på Biomedics 1 day Extra toric, kan du være trygg på at du får kvalitetslinser til den beste prisen. Husk å sjekke leveringsvilkår og eventuelle tilleggstjenester som garanti eller kundestøtte for å sikre en optimal kjøpsopplevelse.

Prishistorikk

Prishistorikk for Biomedics 1 day Extra toric
Siste oppdatering:
 • NOK279.00 - 10/06/2024
 • NOK319.00 - 03/06/2024
 • NOK243.00 - 20/05/2024
 • NOK271.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK319.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK243.00 - 20/05/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Biomedics 1 day Extra toric

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Guttungen

  Jeg har brukt Biomedics 1 day Extra toric i over et år nå, og jeg kan ærlig si at det har vært en fantastisk opplevelse. Som en person med astigmatisme har jeg alltid slitt med å finne linser som passer perfekt og gir meg god synsklarhet. Men disse linsene har virkelig vært en game-changer for meg.

  De sitter behagelig på øyet hele dagen uten å forårsake irritasjon, og synet mitt har aldri vært skarpere. Jeg setter også stor pris på den praktiske bruken – å slippe rengjøring og oppbevaring har gjort øyehelsen min så mye enklere å ta vare på. Jeg kan trygt anbefale Biomedics 1 day Extra toric til alle med astigmatisme!

  + FORDELER: Sitter bra på øyet Lettere å få friske øyne
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Ida

  Biomedics 1 Day Extra Toric har forbedret min opplevelse med astigmatisme betydelig. Disse linsene gir en stabil og klar visjon hele dagen uten ubehag. Jeg setter spesielt pris på deres eksepsjonelle evne til å korrigere synet uten å ofre komfort.

  + FORDELER: Stabilt syn Bedre enn andre endagslinser jeg har prøvd
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Kongen av Gjøvik

  Som astigmatiker har jeg slitt med å finne den rette linsen, men Biomedics 1 Day Extra Toric overgår alle. De sitter godt på øyet og gir enestående synsklarhet. Deres komfort og konsistens er uovertruffen, noe som gjør dem til et ideelt valg for daglig bruk.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo