Guide: Slik finner du billigste kontaktlinser

Vi i Kontaktlinserpris har kun èn visjon:

Det å gi våre lesere muligheter til å finne de billigste kontaktlinsene.

På kort tid har vi blitt den største norske sammenligningstjenesten for kontaktlinser på nett i Norge. Antall nordmenn som benytter seg av linser skyter i taket. I følge ABCnyheter, så bruker hele 250,000 nordmenn endagslinser.

Daglig.

Og andelen som bruker uke- og månedslinser er minst like høy.

Vi anbefaler alle å kjøpe linser på nett. Med mindre det naturligvis er helt akutt; da må du inn på et apotek eller hos en optiker. Men dersom du har tid til å vente 1-2 dager på å få kontaktlinsene sendt i posten, så bør du for all del handle på nett.

For det er utrolig mye penger å spare på å kjøpe linsene sine på nett.


Sjekk ut priser på linser i Norge


billige linser

Når det kommer til å finne billige linser, så handler alt om oppdatert informasjon.

Nettbutikkene endrer prisene sine hele tiden. Dette er tross alt et marked med uhyre høy konkurranse.

Derfor kan du alltid stole på at vi i Kontaktlinserpris har oppdatert info når det kommer til linsepriser. Du må alltid klikke deg via vår nettside for å være sikker på at du har de beste prisene på kontaktlinser i Norge.

Enkelte av lenkene våre kan også være såkalte spesial-lenker. Dette har vi fordi vi har et unikt samarbeid med noen av nettbutikkene. Du kan derfor KUN få markedets laveste priser ved å benytte deg av vår prissammenligningstjeneste. Går du direkte til nettbutikken, så vil du ikke få samme pris.

Velg utelukkende gode norske nettbutikker

Vi i Kontaktlinserpris gjør vårt ytterste for å inkludere alle norske nettbutikker som selger billige linser på nett.

Dette inkluderer (men er ikke nødvendigvis begrenset til):

 • Lenson.
 • Lensit.
 • Lensway.
 • Smartbuyglasses.
 • Shopping4net.
 • MisterSpex.
 • Lensy.

Samtlige av disse nettbutikkene er svært seriøse. Vi har testet alle – og kan konkludere med at de har rask frakt, gode priser og utmerket kundeservice.

Det er viktig for oss å utelukkende anbefale nettbutikker som selger billige linser, og som har mange fornøyde kunder i Norge.

Doktor-video: Slik sparer du penger når du kjøper kontaktlinserTips når du kjøper linser på nett (dette bør du ikke gjøre)

Vi i Kontaktlinserpris viser deg hvor du kjøper billige linser på nett.

Samtidig hjelper vi deg også med å unngå noen typiske fallgruver.

Gjennom mitt virke som ansatt i en kontaktlinse-bedrift, så fikk jeg se at mange nordmenn gjorde følgende feil:

 • Handler fra utlandet. Veldig mange nordmenn tror at det å handle kontaktlinsene sine fra utenlandske nettbutikker er smart. Det er det ikke. Ofte må du både betale dyre dommer for moms og toll. Flere amerikanske nettbutikker retter markedsføringen sin mot det norske markedet. Men vi vil for all del oppfordre deg til å utelukkende handle fra norske butikker. Helsenorge.no anbefaler også sterkt å utelukkende kjøpe medisinsk utstyr fra norske nettbutikker.

 • Utfører ikke prissammenligning. Hvis du alltid handler hos samme nettbutikk hver gang, så kan du ofte betale for mye. Veldig mange norske nettbutikker ønsker å sette deg på et «kontaktlinse-abonnement». Dette vil være en tabbe. Hver gang du kjøper linser på nett, så bør du sammenligne prisene. Det er så stor konkurranse i dette markedet at du for all del bør sjekke med konkurrentene før du bestemmer deg.

 • Kjøper billige linser som snart går ut på dato. Flere nettbutikker reklamerer med at de kan selge deg kontaktlinser til halv pris. Ofte er dette linser som er veldig nær utløpsdato. I så tilfelle kjøper du noe som egentlig skal destrueres. For all del: aldri kjøp kontaktlinser (eller annet medisinsk utstyr) som snart går ut på dato.

 • Kjøp gode merkevarer. Hvis du er usikker på en merkevare eller en linse, så bør du ikke kjøpe den. Optikeren din har etter all sannsynlighet anbefalt deg en bestemt type kontaktlinse. Dersom du selv bytter, så kan det hende at du får uklart syn.

Andre gode info-artikler fra Kontaktlinserpris

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom kontaktlinser som selges på nettet og de som selges hos optikeren?

Det er ingen grunnleggende forskjell mellom kontaktlinser som selges på nettet og de som selges hos optikeren. De samme merkene og typene kontaktlinser er tilgjengelige på begge steder.

Forskjellen ligger hovedsakelig i valgmulighetene og prisene. Optikeren kan ha et mer begrenset utvalg av kontaktlinser og prisene kan være høyere enn på nettet.

Hvordan vet jeg hvilken styrke jeg trenger på kontaktlinsene mine?

Det er viktig å få en øyeundersøkelse av en optiker for å få riktig styrke på kontaktlinsene dine. Optikeren vil også ta hensyn til eventuelle astigmatisme, brytningsfeil eller andre faktorer som kan påvirke synet ditt.

Hvis du allerede har en resept fra en optiker, kan du bruke denne til å bestille kontaktlinser på nettet.

Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får de riktige kontaktlinsene på nettet?

Før du bestiller kontaktlinser på nettet, må du være sikker på at du har den riktige resepten fra optikeren din. Sjekk også at nettbutikken du velger å handle hos har et stort utvalg av kontaktlinser og at de tilbyr en tilfredsstillende retur-politkk i tilfelle du ikke er fornøyd med produktet.

Nå skal det riktignok sies at de aller færreste nettbutikker godtar retur på linser. Naturlig nok. Dette er tross alt et medisinsk hygieneprodukt.

Det kan også være lurt å sjekke omtaler og erfaringer fra andre kunder før du bestemmer deg for hvor du vil kjøpe kontaktlinsene dine.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kontaktlinsepris.no
Logo