Avaira Vitality

(2 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Avaira Vitality for kun NOK223.00 , Som er 23% billigere enn hos Lensway (NOK289.00).
 • Den laveste prisen på Avaira Vitality ble oppdaget 04/03/2024 8:11 am.

kr 242

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Avaira Vitality - NOK223.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Avaira Vitality
Siste oppdatering:
 • NOK223.00 - 26/02/2024
 • NOK231.00 - 20/02/2024
 • NOK223.00 - 14/02/2024
 • NOK237.00 - 06/02/2024
 • NOK223.00 - 30/01/2024
Fra: 30/01/2024
 • Høyeste Pris: NOK237.00 - 06/02/2024
 • Best pris: NOK223.00 - 30/01/2024
Sist oppdatert: 04/03/2024 8:11 am

Beskrivelse

Få øynene tilbake i form med Avaira Vitality! Linsene våre gir enestående komfort og klarhet, slik at du kan gå gjennom dagen med selvtillit. Avaira Vitality er designet med et unikt silikonhydrogelmateriale som bidrar til å holde øynene sunne og hydrerte, samtidig som den gir overlegen UV-beskyttelse. I tillegg hjelper vår avanserte teknologi med å redusere glorier og gjenskinn, og gir deg best mulig syn. Bytt til Avaira Vitality i dag og opplev klar visjon som aldri før!

Avaira Vitality er et ledende merke innen kontaktlinser som er kjent for å tilby langvarig komfort og klarhet til brukerne. Med fokus på øyehelse og avansert teknologi har Avaira Vitality etablert seg som en pålitelig leverandør av kontaktlinser som gir en behagelig og klar synsopplevelse gjennom hele dagen. I denne produktbeskrivelsen vil vi utforske de viktigste egenskapene, teknologien og fordelene med Avaira Vitality-linser.

Avansert Fuktighetsteknologi for Langvarig Komfort

Avaira Vitality-linser er utstyrt med avansert fuktighetsteknologi som bidrar til langvarig komfort for brukerne. Den unike Aquaform-teknologien sørger for at linsene beholder fuktigheten, samtidig som de slipper gjennom rikelig med oksygen til øynene. Dette bidrar til å redusere tørrhet og ubehag, og opprettholder en behagelig linseopplevelse selv under lengre brukstid.

Naturlig Våt Overflate for Redusert Friksjon

Avaira Vitality-linser har en naturlig våt overflate som reduserer friksjonen mellom linsen og øyelokkene. Dette bidrar til å forhindre ubehag og irritasjon som kan oppstå ved langvarig bruk av kontaktlinser. Den glatte overflaten gir også en jevn og behagelig følelse ved påsetting og fjerning av linsene.

Beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler

Avaira Vitality-linser tilbyr beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den innebygde UV-beskyttelsen bidrar til å redusere eksponeringen for solens skadelige stråler, som kan forårsake øyeproblemer og bidra til øyehelseproblemer på lang sikt. Det er viktig å merke seg at kontaktlinser med UV-beskyttelse ikke erstatter bruk av solbriller, og det anbefales å bruke solbriller med UV-beskyttelse for fullstendig øyebeskyttelse.

Avaira Vitality billig

Optisk teknologi som gir sylskarpt syn

Avaira Vitality-linser gir en klar visjon og skarphet takket være den avanserte optiske teknologien. Linsene er designet for å redusere forvrengninger og gi en skarp og tydelig synsopplevelse. Denne optiske kvaliteten gjør Avaira Vitality-linser ideelle for aktiviteter som krever høy synsnøyaktighet, enten det er lesing, bilkjøring eller sportsaktiviteter.

Kjøp billige Avaira Vitality-linser på nett

Du kan enkelt kjøpe billige Avaira Vitality-linser på nett gjennom anerkjente nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser. Disse nettbutikkene tilbyr et bredt utvalg av Avaira Vitality-linser til konkurransedyktige priser. Vær oppmerksom på å velge en pålitelig nettbutikk som tilbyr ekte Avaira Vitality-linser og har positive kundeanmeldelser. Les nøye gjennom produktbeskrivelser og velg riktig styrke og type linser som passer dine individuelle synsbehov og øyehelse.

Oppsummering

Avaira Vitality er et anerkjent merke innen kontaktlinser som fokuserer på langvarig komfort, klarhet og øyehelse. Med avansert fuktighetsteknologi, naturlig våt overflate, UV-beskyttelse og klar optisk kvalitet tilbyr Avaira Vitality en pålitelig løsning for behagelig og skarpt syn gjennom hele dagen. Ved å kjøpe Avaira Vitality-linser på nett, kan du enkelt få tilgang til disse avanserte kontaktlinsene og oppleve en forbedret linseopplevelse som oppfyller dine behov og preferanser.

Teknisk informasjon

Egenskap Detaljer
Produsent CooperVision
Linsetype Månedlige kontaktlinser
Materiale Fanfilcon A
Vanndelighet Høyt vanninnhold (55%)
UV-beskyttelse Ja
Teknologi Aquaform® Technology
Tykkelse Tynne profiler
Basiskurve (BC) 8.4 mm
Diameter (DIA) 14.2 mm
Anbefalt brukstid Månedlig
Antall linser per boks 6 linser
Veiledende pris Cirka 300-400 NOK per boks (kan variere)

Merk: Informasjonen ovenfor er omtrentlige verdier og kan variere. Det anbefales alltid å konsultere en optiker eller øyelege for å få nøyaktig informasjon om Avaira Vitality kontaktlinser og for å få riktig tilpasning og styrke.

Avaira Vitality kontaktlinser skiller seg ut fra andre månedlige linser takket være deres Aquaform® Technology, som gir en optimal balanse mellom oksygentilførsel, fuktighet og komfort. Denne teknologien bidrar til å opprettholde et høyt nivå av fuktighet på linsene gjennom hele dagen, samtidig som den gir pusteevne for øynene. Med sin innebygde UV-beskyttelse gir Avaira Vitality også ekstra beskyttelse mot skadelige solstråler. Disse tynne profil-linsene tilbyr både komfort og klar synskorreksjon for månedlig bruk.

Prishistorikk

Prishistorikk for Avaira Vitality
Siste oppdatering:
 • NOK223.00 - 26/02/2024
 • NOK231.00 - 20/02/2024
 • NOK223.00 - 14/02/2024
 • NOK237.00 - 06/02/2024
 • NOK223.00 - 30/01/2024
Fra: 30/01/2024
 • Høyeste Pris: NOK237.00 - 06/02/2024
 • Best pris: NOK223.00 - 30/01/2024

Omtaler (2)

2 omtaler av Avaira Vitality

5.0 av 5
2
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Sara Lund

  Avaira Vitality har overgått alle mine forventninger til komfortable kontaktlinser. De føles utrolig behagelige og fuktige hele dagen, noe som gjør dem ideelle for mitt travle liv.

  Jeg er spesielt imponert over deres UV-beskyttelse og høy oksygengjennomtrengelighet, som bidrar til bedre øyehelse. Det at de er så enkle å håndtere, er også et stort pluss.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Kristoffer Jensen

  Som en langtidsbruker av kontaktlinser, er jeg veldig fornøyd med Avaira Vitality. De gir enestående komfort og klarhet i synet. Deres evne til å holde på fuktigheten gjennom hele dagen har gjort en stor forskjell for mine vanligvis tørre øyne.

  Jeg setter også pris på deres holdbarhet og generelle kvalitet. Disse linsene er et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig og behagelig linse for daglig bruk.

  + FORDELER: God holdbarhet BRa kvalitet, terningkast 6
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo