Air Optix Plus Hydraglyde

Legg igjen omtale
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson, Misterspex.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på Air Optix Plus Hydraglyde for kun NOK244.00 , Som er 30% billigere enn hos Misterspex (NOK351.00).
 • Den laveste prisen på Air Optix plus HydraGlyde ble oppdaget 24/07/2024 3:56 pm.

kr 187

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Air Optix Plus Hydraglyde - NOK247.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Air Optix Plus Hydraglyde
Siste oppdatering:
 • NOK247.00 - 22/07/2024
 • NOK263.00 - 15/07/2024
 • NOK244.00 - 01/07/2024
 • NOK232.00 - 24/06/2024
Fra: 24/06/2024
 • Høyeste Pris: NOK263.00 - 15/07/2024
 • Best pris: NOK232.00 - 24/06/2024
Sist oppdatert: 24/07/2024 3:55 pm
Air Optix Plus Hydraglyde
Air Optix Plus Hydraglyde

Beskrivelse

Si farvel til tørre, kløende øyne med Air Optix Plus Hydraglyde-linser! Vår revolusjonerende teknologi kombinerer en unik kombinasjon av fuktighetsrike ingredienser og avanserte overflatebehandlinger for å holde øynene hydrert i opptil 16 timer. Med overlegen komfort og pusteevne kan du nyte krystallklart syn hele dagen! Gjør deg klar til å oppleve det beste innen kontaktlinseinnovasjon med Air Optix Plus Hydraglyde.

Air Optix Plus Hydraglyde er et innovativt merke innen kontaktlinser som er kjent for å levere eksepsjonell komfort og langvarig fuktighet til brukerne. Med fokus på avansert teknologi og øyehelse, har Air Optix Plus Hydraglyde etablert seg som en pålitelig leverandør av kontaktlinser som gir en behagelig brukeropplevelse gjennom hele dagen. I denne produktbeskrivelsen vil vi utforske de viktigste egenskapene, teknologien og fordelene med Air Optix Plus Hydraglyde-linser.

Avansert Fuktighetsteknologi for Langvarig Komfort

Air Optix Plus Hydraglyde-linser er utstyrt med avansert fuktighetsteknologi som bidrar til langvarig komfort for brukerne. Den unike Hydraglyde Moisture Matrix-teknologien gir en jevn og kontinuerlig fuktighetsbalanse på linsens overflate, noe som bidrar til å redusere tørrhet og ubehag i øynene. Dette gjør det mulig for brukerne å opprettholde en behagelig linseopplevelse gjennom hele dagen, selv i tørre miljøer eller i situasjoner som kan føre til økt tørrhet.

Pustende Materiale for Øyehelse og Friskhet

Air Optix Plus Hydraglyde-linser er laget av et pustende materiale som tillater en sunn oksygenstrøm til øynene. Dette bidrar til å opprettholde god øyehelse og friskhet, selv under lengre brukstider. Det pustende materialet reduserer også risikoen for oppbygging av proteinavleiringer og uklarheter på linsens overflate, noe som bidrar til å opprettholde en klar og skarp visuell opplevelse.

Beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler

Air Optix Plus Hydraglyde-linser tilbyr også beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den innebygde UV-beskyttelsen bidrar til å redusere eksponeringen for solens skadelige stråler, som kan forårsake øyeproblemer og bidra til øyehelseproblemer på lang sikt. Det er viktig å merke seg at kontaktlinser med UV-beskyttelse ikke erstatter bruk av solbriller, og det anbefales å bruke solbriller med UV-beskyttelse for fullstendig øyebeskyttelse.

Gir mye fukt og et krystallklart syn

Air Optix Plus Hydraglyde-linser er utformet for å opprettholde langvarig fuktighet og klarhet gjennom hele dagen. Den avanserte fuktighetsteknologien bidrar til å beholde fuktigheten på linsens overflate, noe som resulterer i en jevn og behagelig linseopplevelse. Samtidig bidrar det pustende materialet til å opprettholde en klar og skarp visuell opplevelse uten uklarheter eller forvrengninger.

Kjøp billige Air Optix Plus Hydraglyde-linser på nett (juli 2024)

Du kan enkelt kjøpe billige Air Optix Plus Hydraglyde-linser på nett gjennom anerkjente nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser. Disse nettbutikkene tilbyr et bredt utvalg av Air Optix Plus Hydraglyde-linser til konkurransedyktige priser.

Sørg for å velge en pålitelig nettbutikk som tilbyr ekte Air Optix Plus Hydraglyde-linser og har gode kundeanmeldelser.

Les grundig gjennom produktbeskrivelser og velg riktig styrke og type linser som passer dine individuelle synsbehov og øyehelse.

Air Optix Plus Hydraglyde Video

Oppsummering

Air Optix Plus Hydraglyde er et anerkjent merke innen kontaktlinser som fokuserer på eksepsjonell komfort, langvarig fuktighet og øyehelse. Med avansert fuktighetsteknologi, pustende materiale og beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, tilbyr Air Optix Plus Hydraglyde en pålitelig løsning for komfortabelt og klart syn gjennom hele dagen.

Ved å kjøpe Air Optix Plus Hydraglyde-linser på nett, kan du enkelt få tilgang til disse avanserte kontaktlinsene og oppleve en forbedret linseopplevelse som oppfyller dine behov og preferanser.

Nøkkelinformasjon og teknisk info

Egenskap Detaljer
Produsent Alcon
Linsetype Månedlige kontaktlinser
Materiale Lotrafilcon B
Vanndelighet Høyt vanninnhold (33%)
UV-beskyttelse Ja
Teknologi HydraGlyde Moisture Matrix
Tykkelse Tynne profiler
Basiskurve (BC) 8.6 mm
Diameter (DIA) 14.2 mm
Anbefalt brukstid Månedlig
Antall linser per boks 6 linser
Veiledende pris Cirka 300-400 NOK per boks (kan variere)

Merk: Informasjonen ovenfor er omtrentlige verdier og kan variere. Det anbefales alltid å konsultere en optiker eller øyelege for å få nøyaktig informasjon om Air Optix Plus Hydraglyde kontaktlinser og for å få riktig tilpasning og styrke.

Air Optix Plus Hydraglyde kontaktlinser skiller seg ut fra andre månedlige linser takket være deres HydraGlyde Moisture Matrix-teknologi, som bidrar til å opprettholde fuktigheten på linsene gjennom hele dagen. Den innebygde UV-beskyttelsen gir også ekstra beskyttelse mot skadelige solstråler. Med sitt tynne profil-design og høye vanninnhold, tilbyr disse linsene både komfort og klar synskorreksjon for månedlig bruk.

Prishistorikk

Prishistorikk for Air Optix Plus Hydraglyde
Siste oppdatering:
 • NOK247.00 - 22/07/2024
 • NOK263.00 - 15/07/2024
 • NOK244.00 - 01/07/2024
 • NOK232.00 - 24/06/2024
Fra: 24/06/2024
 • Høyeste Pris: NOK263.00 - 15/07/2024
 • Best pris: NOK232.00 - 24/06/2024

Omtaler (0)

Omtaler

0.0 av 5
0
0
0
0
0
Skriv din omtale

Ingen omtaler.

Skriv første omtale for "Air Optix Plus Hydraglyde"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontaktlinsepris.no
Logo