Air Optix Night&Day Aqua

(2 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på Air Optix Night&Day Aqua for kun NOK539.00
 • Den laveste prisen på Air Optix Night&Day Aqua ble oppdaget 21/05/2024 8:03 am.

kr 280

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Air Optix Night&Day Aqua - NOK305.00
Sist oppdatert: 21/05/2024 8:03 am
Air Optix Night&Day Aqua
Air Optix Night&Day Aqua

Beskrivelse

Få friheten til å bruke kontaktlinsene dine i opptil 30 dager og netter med Air Optix Night&Day Aqua. Vår revolusjonerende teknologi lar deg oppleve klart syn og komfort hele dagen, mens du nyter bekvemmeligheten av langvarig bruk. Nyt det uavbrutt synet du fortjener med Air Optix Night&Day Aqua!

Introduserer Air Optix Night&Day Aqua kontaktlinser – den perfekte løsningen for de som ønsker frihet fra daglig linsevedlikehold. Disse avanserte kontaktlinsene er utviklet med tanke på brukernes behov for fleksibilitet, komfort og enestående synsklarhet. Med deres unike egenskaper og høy oksygengjennomtrengelighet, tillater Air Optix Night&Day Aqua deg å nyte klare og komfortable øyne både dag og natt.

Utvidet brukstid for ultimate bekvemmelighet

Air Optix Night&Day Aqua er spesielt utviklet for langvarig bruk. Disse linsene kan brukes både på dagtid og om natten, og tilbyr opptil 30 dagers sammenhengende bruk uten å ta dem ut.

Dette betyr at du kan våkne opp hver morgen med klar visjon, uten å måtte bekymre deg for å ta ut eller sette inn linsene hver dag. Med Air Optix Night&Day Aqua kan du nyte en ekstraordinær frihet fra linsevedlikehold.

Høy oksygengjennomtrengelighet for sunne øyne

Air Optix Night&Day Aqua har en unik silikonhydrogelkonstruksjon som tillater enestående oksygengjennomtrengelighet. Dette betyr at øynene får tilstrekkelig mengde oksygen, selv når du sover med linsene på. Den høye oksygengjennomtrengeligheten bidrar til å opprettholde øyehelsen og redusere risikoen for ubehag og irritasjon. Med disse linsene kan du føle deg trygg og komfortabel hele tiden.

 Air Optix Night&Day Aqua

AQUA Moisture System for langvarig fuktighet

Air Optix Night&Day Aqua er utstyrt med det innovative AQUA Moisture Systemet. Denne teknologien bidrar til å opprettholde fuktigheten og gi en jevn linseoverflate gjennom hele brukstiden. Dette resulterer i en forlenget følelse av fuktighet og komfort i øynene. Uansett om du oppholder deg i tørre miljøer eller har lange arbeidsdager, kan du stole på at Air Optix Night&Day Aqua gir deg den nødvendige fuktigheten for å holde øynene friske og klare.

Skarpt og klart syn hele tiden

Air Optix Night&Day Aqua leverer ikke bare langvarig komfort, men også enestående synsklarhet. Med sin avanserte optiske teknologi og høye definisjonsoptikk, gir disse linsene et klart og skarpt syn på alle avstander. Enten du jobber foran en dataskjerm, kjører bil eller utforsker naturen, kan du stole på at Air Optix Night&Day Aqua gir deg en overlegen visuell opplevelse.

Produktvideo – skarpt syn med Air Optix Night & Day Aqua kontaktlinser

Finn billigste pris på Air Optix Night&Day Aqua

Når det gjelder å finne de rimeligste prisene på Air Optix Night&Day Aqua kontaktlinser på nettet, er det flere måter å sikre at du får de beste avtalene. Søk etter anerkjente nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser og sammenlign prisene deres. Du kan også melde deg på nyhetsbrev fra kontaktlinseleverandører for å motta oppdateringer om spesialtilbud og kampanjer.

Ved å bruke prissammenligningstjenester og holde deg oppdatert på tilgjengelige rabatter, kan du sikre at du får den beste prisen på Air Optix Night&Day Aqua kontaktlinser.

Prishistorikk

-

Omtaler (2)

2 omtaler av Air Optix Night&Day Aqua

4.5 av 5
1
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Ricky

  Jeg har brukt Air Optix Night&Day Aqua kontaktlinser i flere år nå, og jeg kan ikke forestille meg livet uten dem. Disse linse gir meg en utrolig fleksibilitet og komfort. Jeg kan våkne opp hver morgen med klare og friske øyne uten å tenke på å ta ut eller sette inn linsene mine. Synsklarheten er fantastisk, og jeg føler meg trygg på at øynene mine får tilstrekkelig oksygen og fuktighet. Air Optix Night&Day Aqua har virkelig forandret mitt syn på kontaktlinser!

  + FORDELER: Gir bra fuktighet
  - ULEMPER: Koster en del penger sammenlignet med konkurrerende dagslinser
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Steven

  Jeg har brukt Air Optix Night&Day Aqua kontaktlinser i noen måneder nå, og selv om de gir meg god synsklarhet og enkelhet med langvarig bruk, har jeg opplevd noen mindre ulemper. Til tider har jeg merket en lett tørrhetsfølelse og irritasjon i øynene mine, spesielt når jeg har hatt linsene på i lange perioder.

  Selv om det ikke er konstant ubehag, er det nok til at jeg blir påminnet om at jeg har linser på. Jeg har også merket at de kan være litt vanskelige å håndtere ved innsetting og uttak, da de har en tendens til å være litt glatte. Alt i alt er de brukbare, men jeg vil kanskje utforske andre alternativer for å se om jeg kan finne en linse som gir meg bedre komfort i lengre perioder.

  + FORDELER: Bra passform Seriøs produsent Kan alltid kjøpes på nett billig
  - ULEMPER: litt for glatte
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo