Air Optix Aqua

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på Air Optix Aqua for kun NOK322.00 , Som er 13% billigere enn hos Lenson (NOK372.00).
 • Den laveste prisen på Air Optix Aqua ble oppdaget 21/05/2024 8:03 am.

kr 323

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Air Optix Aqua - NOK372.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Air Optix Aqua
Siste oppdatering:
 • NOK372.00 - 20/05/2024
 • NOK365.00 - 13/05/2024
 • NOK322.00 - 06/05/2024
 • NOK343.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK372.00 - 06/05/2024
 • Best pris: NOK322.00 - 06/05/2024
Sist oppdatert: 21/05/2024 8:03 am

Beskrivelse

Gjør deg klar til å oppleve de mest komfortable kontaktlinsene noensinne! Air Optix Aquas revolusjonerende teknologi gir forbedret oksygenstrøm og fuktighetsbevaring, slik at du kan bruke dem i opptil 30 dager uten å føle noe ubehag. Nyt krystallklart syn, hele dagen lang, med Air Optix Aqua. Gjør deg klar til å se verden i et helt nytt lys!

Behagelig kontaktlinse med godt oksygen-innslipp

Tilnavnet AQUA sier det meste. Til tross for et beskjedent væskeinnhold (33%), så er den utstyrt med et pustende materiale som slipper gjennom mye oksygen til øyet.

Dette stopper deg fra å ha en «klam» følelse på øyet. Air Optix Aqua er rett og slett en utrolig bra og behagelig kontaktlinse!

Produktpresentasjon – Air Optix Aqua (engelsk video)

Hvorfor er Air Optix Aqua en unik kontaktlinse?

Air Optix Aqua er en av de mest populære månedlige kontaktlinsene på markedet. Disse silikonhydrogel-linsene er designet for å gi deg en overlegen og langvarig brukeropplevelse. Her er noen av funksjonene som gjør Air Optix Aqua unike:

Fuktighet i fokus

Air Optix Aqua har en unik teknologi som gir fuktighet til hele linsen, ikke bare overflaten. Dette gir en komfortabel følelse og minimerer tørrhet i øynene.

Pustende materiale

Silikonhydrogel-materialet lar øynene puste, noe som hjelper til med å redusere risikoen for øyeinfeksjoner og irritasjoner.

Langvarig komfort

Air Optix Aqua er utformet for å være behagelig hele dagen og hele måneden, noe som betyr at du kan bruke dem fra morgen til kveld uten ubehag.

Eksepsjonell synsskarphet

Linsene er designet for å gi skarp og klar synsskarphet, uansett hvor langt eller nært du ser.

Nybegynnervennlig (lett å bruke)

Air Optix Aqua har en blå fargetone som gjør det enkelt å sette linsene inn og ta dem ut, og linsene er også lett synlige i kontaktlinsebeholderen.

Finn billigste pris på Air Optix Aqua kontaktlinser på nett (mai 2024)

Hvis du leter etter den billigste prisen på Air Optix Aqua kontaktlinser på nettet, er det flere tilgjengelige alternativer som kan hjelpe deg med å finne gode tilbud. Først og fremst kan du utføre en søkemotorbasert søk for å sammenligne priser på forskjellige nettbutikker som selger kontaktlinser.

Flere nettapoteker og optikerbutikker tilbyr ofte konkurransedyktige priser og rabatter på linser. Ved å sjekke flere nettsteder og sammenligne priser, kan du finne den beste avtalen. I tillegg kan du også registrere deg for varsler fra prisovervåkingstjenester eller melde deg på nyhetsbrev fra kontaktlinseleverandører.

Disse tjenestene sender deg oppdateringer om salg, kampanjer og spesialtilbud som kan hjelpe deg med å finne de rimeligste prisene på Air Optix Aqua kontaktlinser. Husk også å ta hensyn til eventuelle frakt- og behandlingsgebyrer når du sammenligner priser, slik at du får en nøyaktig totalpris. Med litt research og sammenligning kan du finne gode tilbud og spare penger på Air Optix Aqua kontaktlinser ved å handle på nettet.

Oppsummering

Air Optix Aqua er en kontaktlinse som passer for alle som ønsker å ha en behagelig og langvarig brukeropplevelse. Enten du har tørt eller følsomt øye, eller du bare vil ha klart syn, kan disse linsene gi deg det du trenger for å leve livet ditt til fulle.

Prishistorikk

Prishistorikk for Air Optix Aqua
Siste oppdatering:
 • NOK372.00 - 20/05/2024
 • NOK365.00 - 13/05/2024
 • NOK322.00 - 06/05/2024
 • NOK343.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK372.00 - 06/05/2024
 • Best pris: NOK322.00 - 06/05/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av Air Optix Aqua

5.0 av 5
3
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Brillejesus

  Jeg har brukt kontaktlinser i flere år nå, og jeg må si at Air Optix Aqua er de beste linsene jeg noensinne har brukt! Jeg var skeptisk til å prøve dem til å begynne med, men nå kan jeg ikke forestille meg å bruke noe annet. Disse linsene er utrolig behagelige å ha på seg hele dagen, og jeg merker knapt at jeg har dem på.

  Jeg har tidligere hatt problemer med at linsene mine blir tørre og irriterte i løpet av dagen, men med Air Optix Aqua slipper jeg dette problemet helt. Linsene holder seg fuktige og behagelige hele dagen, og jeg trenger aldri å bruke øyedråper for å lindre tørre øyne.

  Jeg setter også stor pris på at Air Optix Aqua er en månedslinse. Det betyr at jeg ikke trenger å bekymre meg for å bytte linsene mine hver dag, og det er enklere å holde styr på når jeg skal bestille nye.

  Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Air Optix Aqua og vil anbefale dem på det sterkeste til alle som bruker kontaktlinser!

  + FORDELER: Alt! De er helt topp!!
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Eva Halvorsen

  Air Optix Aqua er et fantastisk valg for langvarig komfort. Disse linsene gir mine øyne den nødvendige fuktigheten, og jeg merker en betydelig forskjell i hvor friske og hydrerte mine øyne føles, selv etter en hel dag. Jeg er spesielt imponert over deres pusteevne, som forhindrer rødhet og irritasjon. I tillegg gir de klar og skarp visjon, noe som er essensielt for meg. Air Optix Aqua er også enkle å håndtere, noe som gjør dem ideelle for en travel livsstil.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Anders Lund

  Jeg har brukt Air Optix Aqua i flere år, og deres ytelse er upåklagelig. De opprettholder fuktighetsnivået perfekt, noe som er kritisk for mine tørre øyne.

  Disse linsene gir også enestående synsklarhet, og jeg setter stor pris på deres holdbarhet. Det er enkelt å holde dem rene, og de beholder sin komfort hele dagen. For meg representerer Air Optix Aqua den ideelle kombinasjonen av komfort og visuell skarphet.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo