Air Optix Aqua Multifocal

kr 665

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Air Optix Aqua Multifocal - NOK629.00
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm
Air Optix Aqua Multifocal
Air Optix Aqua Multifocal

Beskrivelse

Se verden klart med Air Optix Aqua Multifocal-linser! Nyt bekvemmeligheten av én linse for både nær- og fjernsyn, uten behov for å bytte mellom briller eller kontakter. Opplev overlegen komfort og klarhet hele dagen, takket være vårt patenterte silikonhydrogelmateriale som bidrar til å holde øynene dine fuktige og sunne. Med Air Optix Aqua Multifocal kan du nyte livets øyeblikk uten å gå glipp av noe.

Air Optix Aqua Multifocal kontaktlinser er spesielt utviklet for personer som ønsker god synskvalitet på både nært og fjernt hold, samtidig som de gir en behagelig passform og langvarig fuktighet. Med en presisjonsdesignet optisk teknologi, gir disse kontaktlinsene en skarp og klar visjon uavhengig av avstanden til objektet. Her er noen av de unike egenskapene som gjør Air Optix Aqua Multifocal til en av de beste multifokale kontaktlinser på markedet:

Presisjonsdesignet teknologi

Air Optix Aqua Multifocal har en avansert optisk teknologi som gir en sømløs overgang fra det fjerne synsfeltet til det nære synsfeltet. Dette gjør at brukerne kan se klart på alle avstander, uten å måtte bytte mellom briller og kontaktlinser.

Produktvideo – Slik fungerer Air Optix Aqua Multifocal

Langvarig fuktighet

Disse kontaktlinsene er laget med en innovativ teknologi som gir fuktighet gjennom hele dagen. Air Optix Aqua Multifocal er spesielt designet for å være pustende og slippe igjennom opptil fem ganger mer oksygen enn andre kontaktlinser, noe som gir økt komfort og friske øyne hele dagen.

Allsidighet

Air Optix Aqua Multifocal kontaktlinser passer til en rekke forskjellige øyestyrker og kan tilpasses til individuelle behov. De kommer i ulike grader av styrke og kurveradius, og kan tilpasses til forskjellige øyeformer for å gi en skreddersydd passform.

Finn billigste pris på Air Optix Aqua Multifocal

Det er viktig å benytte seg av prissammenligning for å finne de billigste prisene på kontaktlinser på nett. Ved å sammenligne priser på ulike nettbutikker, kan du finne gode tilbud og rabatter som kan hjelpe deg å spare penger på dine kontaktlinsekjøp. Dette gjelder spesielt for kontaktlinser som Air Optix Aqua Multifocal, som er høykvalitets kontaktlinser som kan være kostbare.

Det å finne den billigste prisen på nettet kan spare deg for penger og gi deg mulighet til å kjøpe flere linser av gangen.

Prishistorikk

-

Omtaler (3)

3 omtaler av Air Optix Aqua Multifocal

5.0 av 5
3
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Jarle

  Jeg har brukt Air Optix Aqua Multifocal kontaktlinser i flere måneder nå, og jeg kan ikke forestille meg å bytte tilbake til briller igjen. Disse kontaktlinsene gir meg en klar og skarp visjon på både nær og lang avstand, samtidig som de gir en behagelig og myk passform. Jeg har aldri opplevd noen tørre øyne eller ubehag, selv etter en lang dag på jobb. Jeg vil absolutt anbefale disse kontaktlinsene til alle som ønsker god synskvalitet og økt komfort gjennom hele dagen.”

  Hjelpsom(2) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Linda Kristiansen

  Air Optix Aqua Multifocal linsene har fullstendig forandret min opplevelse med multifokale linser. De tilbyr enestående komfort, og jeg kan enkelt se klart på alle avstander. Dette har gjort det mye lettere for meg å utføre daglige oppgaver uten å skifte mellom ulike briller. Jeg er også imponert over deres fuktighetsgivende egenskaper som forhindrer tørrhet og gir langvarig komfort. Disse linsene er et utmerket valg for alle som trenger multifokal korreksjon.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Henrik Berg

  Som en ivrig bruker av Air Optix Aqua Multifocal, kan jeg trygt si at de gir enestående komfort og synskvalitet. Overgangen mellom ulike synsfelt er sømløs, og jeg har aldri opplevd noen form for ubehag. Jeg setter spesielt pris på at de holder mine øyne friske og hydrerte gjennom hele dagen, noe som er avgjørende for meg. Jeg vil sterkt anbefale disse linsene til alle som sliter med presbyopi og ønsker en komfortabel og effektiv løsning.

  + FORDELER: bra linser gir fin fuktighet til øynene
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo