Acuvue Oasys Multifocal

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Acuvue Oasys Multifocal for kun NOK429.00
 • Den laveste prisen på Acuvue Oasys Multifocal ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 341

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Acuvue Oasys Multifocal - NOK429.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Acuvue Oasys Multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK429.00 - 10/06/2024
 • NOK499.00 - 03/06/2024
 • NOK429.00 - 20/05/2024
 • NOK424.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK499.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK424.00 - 13/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Acuvue Oasys Multifocal
Acuvue Oasys Multifocal

Beskrivelse

Gjør deg klar til å se verden med klarhet og letthet med Acuvue Oasys Multifocal! Våre revolusjonerende kontaktlinser er designet for å hjelpe deg med å fokusere på nære, mellomliggende og fjerne objekter, noe som gjør det enklere enn noen gang å nyte hverdagsaktiviteter. Med overlegen komfort og UV-beskyttelse vil du kunne oppleve krystallklart syn hele dagen lang. Gjør deg klar til å nyte et nytt nivå av klarhet med Acuvue Oasys Multifocal!

Kvalitet og Funksjoner

Acuvue Oasys Multifocal er en ukelinse som er spesielt designet for personer med aldersrelatert synstap, også kjent som presbyopi. Linsene er laget med et balansert progressivt design som gir skarpt syn på ulike avstander.

Dette inkluderer en rekke aktiviteter vi nordmenn er godt kjente med.

Her snakker vi om ting som lesing, stirre inn i en dataskjerm eller se på TV over lengre perioder. Selv benytter jeg meg av datamaskinen litt for ofte – og velger derfor Acuvue Oasyss Multifocal.

Linsene har også en optimal sylinderdesign som hjelper til med å korrigere astigmatisme for å gi klart syn.

Komfort

Acuvue Oasys Multifocal-linsene er laget med Hydraclear Plus-teknologi som gir en glatt og fuktig overflate for øynene, noe som reduserer tretthet og tørre øyne. De kan brukes hele dagen og har en høy oksygenoverføringsevne som gjør at øynene dine føles friske og sunne.

Du kan lese mer om Hydraclear Plus-teknologien hos Acuvue.com.

Materialer og Kvalitet

Linsene er laget av silikonhydrogelmateriale som gir en høy grad av oksygenoverføring, noe som gir øynene tilstrekkelig oksygen og holder dem sunne og komfortable. Acuvue Oasys Multifocal-linsene er også designet med en innebygd UV-beskyttelse som hjelper til med å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler.

UV-beskyttelse er noe mange tenker at man ikke trenger i Norge.

Men joda.

Det gjør man.

Apotek1.no har skrevet en god artikkel om hvorfor UV-beskyttelse også er viktig i nordisk klima.

Passform

Acuvue Oasys Multifocal-linsene kommer i et bredt spekter av styrker, slik at du kan finne en som passer deg best. De er også tilgjengelige i en rekke basiskurver og diametre, noe som gir god passform for de fleste øyeformer og størrelser.

Acuvue Oasys Multifocal har en god passform. Så enkelt er det bare.

Selv har jeg benyttet meg av disse kontaktlinsene i mange år, og er veldig fornøyd.

Finn lavest pris på Acuvue Oasys Multifocal

 1. Sammenlign priser på nettet: Nettet har mange forskjellige forhandlere som selger kontaktlinser. Ved å sammenligne prisene til ulike forhandlere kan du finne den som tilbyr den beste prisen. Helt øverst på denne siden kan du se en liste over norske nettbutikker som selger denne kontaktlinsen. Deretter kan du velge den nettbutikken som har den laveste prisen. Genialt, ikke sant?
 2. Sjekk rabatter og eventuelle kampanjer: Mange forhandlere tilbyr rabatter og kampanjer på kontaktlinser, inkludert Acuvue Oasys Multifocal. Søk etter slike tilbud for å finne den beste prisen. Ofte vil du også få bedre tilbud dersom du kjøper mange kontaktlinse-pakker samtidig. Dette kan være smart. Selv har jeg alltid stående mange linser i kjøleskapet – rett og slett fordi jeg sparer mye penger på å kjøpe i bulk.
 3. Abonner på nyhetsbrev: Mange forhandlere sender ut nyhetsbrev med eksklusive tilbud og rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet til en forhandler som selger Acuvue Oasys Multifocal, kan du få tilgang til spesielle tilbud og dermed redusere prisen. Du kan få 10-15 % rabatt på linser dersom du abonnerer på diverse nyhetsbrev. Og du kan spare enda mer penger på å abonnere på nyhetsbrev OG sammenligne priser før du handler.
 4. Søk etter tilbud på store pakker: Noen forhandlere tilbyr pakker med flere linser, som kan være rimeligere enn å kjøpe enkeltlinser. Søk etter slike pakketilbud for å spare penger.
 5. Sjekk prisgaranti: Mange forhandlere tilbyr prisgaranti, som betyr at de vil matche prisen til en konkurrent dersom den er lavere. Sjekk om din forhandler tilbyr prisgaranti, og benytt deg av den hvis du finner en lavere pris et annet sted. I og med at det er så knivskarp konkurranse i kontaktlinsemarkedet, så er det få nettbutikker som tør å ha en prisgaranti. Men noen dristige sjeler finnes fortsatt der ute. 😉

Når du sammenligner priser på nettet, er det viktig å sjekke at forhandleren er pålitelig og har gode anmeldelser fra tidligere kunder. Du bør også sjekke leveringstid og eventuelle frakt- og behandlingskostnader, da dette også kan påvirke prisen på linsene.

Med disse tipsene kan du finne den laveste prisen på Acuvue Oasys Multifocal og spare penger på dine kontaktlinsekjøp.

 

Tre minutter video – Acuvue Oasys Multifocal ukelinser

 

Konklusjon

Acuvue Oasys Multifocal-linsene er en flott løsning for personer som trenger hjelp til å korrigere synsproblemer forbundet med aldersrelatert synstap og astigmatisme. Linsene er designet med den nyeste teknologien og materialer som gir optimal synskomfort og kvalitet.

Hvis du trenger en multifokal linse som gir klart syn på alle avstander og samtidig beskytter øynene mot skadelig UV-stråling, er Acuvue Oasys Multifocal et utmerket valg for deg.

Prishistorikk

Prishistorikk for Acuvue Oasys Multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK429.00 - 10/06/2024
 • NOK499.00 - 03/06/2024
 • NOK429.00 - 20/05/2024
 • NOK424.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK499.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK424.00 - 13/05/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Acuvue Oasys Multifocal

3.0 av 5
0
0
1
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Ingvar Kampi

  Jeg har brukt Acuvue Oasys Multifocal i noen måneder nå, og jeg er litt delt i min vurdering. Alt i alt vil jeg gi disse linsene 3 av 5 stjerner.

  Total sett vil jeg si at Acuvue Oasys Multifocal er en god kontaktlinse med god komfort og synsskarphet, men den er kanskje ikke detn beste valget for de som bruker mye tid på å jobbe med datamaskiner. Prisen er også litt høy, men hvis du vil ha god kvalitet, kan disse linsene være verdt det.

  + FORDELER: De sitter komfortabelt på øyet hele dagen uten å irritere øynene. Jeg synes synsskarpheten er god, og jeg har ikke hatt problemer med blending eller tåkesyn.
  - ULEMPER: Jeg har opplevd litt problemer med å justere synet til mellomavstand, for eksempel når jeg bruker datamaskinen. Prisen er ganske høy sammenlignet med andre multifokale linser på markedet.
  Hjelpsom(1) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
  • Amund Igesund

   Hei, her har vi litt ulik erfaring.

   Selv vil jeg si at Acuvue Oasys Multifocal er utmerket til oss som bruker mye tid foran skjermen. Synd å høre at du ikke hadde den beste erfaringen med denne linsen, men det får vi bare registrere. 🙂

   Hjelpsom(1) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo