ACUVUE OASYS 1-Day

(4 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for kun NOK1,487.00 , Som er 7% billigere enn hos Lensway (NOK1,599.00).
 • Den laveste prisen på Acuvue Oasys 1-day with Hydraluxe ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 1564

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe - NOK1,487.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe
Siste oppdatering:
 • NOK1,487.00 - 22/04/2024
 • NOK1,580.00 - 15/04/2024
 • NOK1,599.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK1,599.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK1,487.00 - 08/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm

Beskrivelse

Få det ultimate innen komfort og bekvemmelighet med ACUVUE OASYS 1-Day! Vår revolusjonerende linsedesign gir overlegen fuktighetsbevaring, slik at du kan nyte klart syn hele dagen lang. I tillegg, med våre brukervennlige endagslinser, trenger du ikke å bekymre deg for å rengjøre eller oppbevare linsene igjen. Opplev komfortabelt syn og uanstrengt bekvemmelighet med ACUVUE OASYS 1-Day – det perfekte valget for den moderne livsstilen!

Ekstraordinær komfort hele dagen, hver dag

Opplev uovertruffen komfort med Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser. Disse linser er designet med HydraLuxe™ teknologi, som gir en fuktighetsbevarende og glatt overflate. Dette bidrar til å holde øynene dine fuktige og komfortable gjennom hele dagen, selv i tørre eller utfordrende miljøer.

Du vil kunne nyte klart syn uten å bekymre deg for tørre, irriterende eller ubehagelige øyne.

Beskyttelse mot skadelige UV-stråler

Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser tilbyr også en innebygd beskyttelse mot skadelig UV-stråling. Med høy UV-beskyttelse kan du føle deg trygg og beskyttet mot solens skadelige stråler. Dette bidrar til å redusere risikoen for langsiktige øyeskader forårsaket av UV-eksponering, som katarakt eller makuladegenerasjon.

Med Acuvue Oasys 1-Day kan du ta vare på synet ditt samtidig som du nyter komforten og klarheten disse linser tilbyr.

Presis og skarp synskorrigering

Acuvue Oasys 1-Day linser er konstruert med presisjon for å gi deg optimal synskorrigering. Med høy optisk kvalitet og en unik asfærisk design gir disse linsene deg en skarp og klar synsopplevelse. Uansett om du befinner deg i nærheten eller fjernt fra objekter, vil du oppleve enestående skarphet og detaljrikdom i ditt syn.

Dette gjør Acuvue Oasys 1-Day ideelle for de som ønsker en pålitelig og nøyaktig synskorrigering i en kontaktlinse.

Produktanmeldelse i videoformat

Lett og enkel håndtering

Acuvue Oasys 1-Day linser er utformet for å gi deg enkel håndtering og påsetting. Den myke og fleksible konstruksjonen gjør det enkelt å sette inn og ta ut linsene uten problemer. Dette er spesielt praktisk for de som er nye med linsebruk eller har en travel livsstil. Med Acuvue Oasys 1-Day kan du nyte den enkle og praktiske opplevelsen av å bruke kontaktlinser.

Finn billigste pris på Acuvue Oasys 1-Day

For å finne den beste prisen på Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser, anbefaler vi å benytte deg av prissammenligningstjenester på nettet. Ved å sammenligne priser fra ulike nettbutikker kan du sikre deg de beste tilbudene og spare penger på dine kontaktlinsekjøp.

Prissammenligning er en effektiv måte å finne den mest konkurransedyktige prisen på disse unike kontaktlinsene, samtidig som du får høy kvalitet og komfort.

Prishistorikk

Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe
Siste oppdatering:
 • NOK1,487.00 - 22/04/2024
 • NOK1,580.00 - 15/04/2024
 • NOK1,599.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK1,599.00 - 02/04/2024
 • Best pris: NOK1,487.00 - 08/04/2024

Omtaler (4)

4 omtaler av ACUVUE OASYS 1-Day

4.3 av 5
2
1
1
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. JJaniikk

  Jeg har prøvd mange kontaktlinser tidligere, men Acuvue Oasys 1-Day linser har virkelig imponert meg. Komforten jeg opplever med disse linsene er uten sidestykke. De føles utrolig glatte og fuktige på øynene mine, og jeg kan bruke dem hele dagen uten å oppleve tørre eller irriterte øyne.

  I tillegg gir de meg en krystallklar synskvalitet som gjør at jeg kan se verden rundt meg med perfekt skarphet og detaljer. Jeg kan trygt si at Acuvue Oasys 1-Day linser har tatt min kontaktlinseopplevelse til nye høyder, og jeg vil absolutt anbefale dem til alle som søker uovertruffen komfort og enestående synsopplevelse.

  + FORDELER: uten å oppleve tørre eller irriterte øyne
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Danske i Norge

  Jeg har brukt Acuvue Oasys 1-Day linser i noen uker nå, og selv om de gir meg en akseptabel komfort, er jeg ikke helt overbevist. I begynnelsen følte jeg en umiddelbar lettelse da jeg satte dem inn, men etter noen timer begynte øynene mine å føles litt tørre og ubehagelige. Jeg måtte ofte bruke øyedråper for å lindre ubehaget.

  Selv om synskvaliteten er god, føler jeg at komforten ikke opprettholdes gjennom hele dagen som jeg hadde håpet. Selv om Acuvue Oasys 1-Day linser fungerer greit for meg, vil jeg nok vurdere å prøve andre alternativer som kan tilby en bedre balanse mellom komfort og synsytelse.

  + FORDELER: Behagelige å ha på
  - ULEMPER: Litt tørre øyne Andre linser er billigere Kjøpes billigere på nett enn hos apotek
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Silje Bartstado

  Acuvue Oasys 1-Day har virkelig forbedret hverdagen min. De er utrolig behagelige og holder øynene fuktige fra morgen til kveld. Jeg har prøvd mange linser, men disse gir meg null irritasjon, noe som er fantastisk for mine følsomme øyne.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 4. erik fra bodø

  Som en som jobber foran dataskjermer hele dagen, er Acuvue Oasys 1-Day en redning. De reduserer tretthet og tørrhet i øynene betraktelig. Jeg er imponert over deres UV-beskyttelse og hvordan de bevarer fuktighet, noe som gjør dem til et utmerket valg for lange arbeidsdager.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo