Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism for kun NOK339.00
 • Den laveste prisen på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 305

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism - NOK339.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK339.00 - 10/06/2024
 • NOK379.00 - 03/06/2024
 • NOK339.00 - 20/05/2024
 • NOK322.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK379.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK322.00 - 13/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism
Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism

Beskrivelse

Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism er en innovativ kontaktlinse som er spesielt utviklet for å korrigere astigmatisme og samtidig gi enestående komfort og skarphet gjennom hele dagen. Med en rekke unike funksjoner og egenskaper, skiller disse linsene seg ut blant andre på markedet.

Utmerket stabilitet og skarphet for astigmatisme-korreksjon

Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism har en spesialdesignet torisk form som sikrer nøyaktig posisjonering på øyet. Dette gir enestående stabilitet, noe som er avgjørende for å korrigere astigmatisme. Linsestabiliteten bidrar til å rette opp eventuelle brytningsfeil i øyet, slik at du kan oppleve klarere og skarpere syn.

Hydraluxe-teknologi for langvarig komfort

Med Hydraluxe-teknologien tilbyr disse linsene enestående fuktighet og komfort. Hydraluxe-teknologien bidrar til å opprettholde en stabil og fuktig overflate på linsen gjennom hele dagen. Dette reduserer ubehag som tørre øyne og irritasjon, og gir en behagelig opplevelse selv under utfordrende forhold som aircondition, opphold i tørre omgivelser eller langvarig skjermtid.

Eksepsjonell synsopplevelse selv i krevende forhold

Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism leverer en eksepsjonell synsopplevelse, selv i krevende forhold. Uansett om du er utendørs i sterkt sollys, jobber i kontormiljø med varierende belysning eller utfører krevende visuelle oppgaver, vil disse linsene gi deg skarpt og klart syn. Du kan nyte en detaljrik visuell opplevelse uten å bekymre deg for sløret eller forvrengt syn.

Video fra produsenten Acuvue

Praktisk og vedlikeholdsfri løsning for astigmatisme-brukere

Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism tilbyr en praktisk og vedlikeholdsfri løsning for astigmatisme-brukere. Du trenger ikke lenger bekymre deg for rengjøring, desinfisering eller lagring av linser. Disse daglige engangslinsene gir deg en frisk og ny linse hver dag, noe som sparer deg for tid og innsats i din daglige linserutine.

Finn billigste pris på Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism

Når du velger Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism, er det viktig å finne den beste prisen på linsene. Ved å sammenligne prisene hos ulike nettbutikker kan du sikre deg de beste tilbudene og potensielt spare penger over tid. Bruk nettbaserte prissammenligningsverktøy eller sjekk anerkjente nettbutikker som tilbyr konkurransedyktige priser. Dette vil hjelpe deg med å finne den billigste prisen på Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism og få mest mulig ut av din linseopplevelse.

Vær oppmerksom på at selv om pris er viktig, bør du alltid velge pålitelige og autoriserte forhandlere for å sikre ekte og kvalitetsprodukter.

Slik kjøper du Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe billig på nett

Når det kommer til å kjøpe Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism billigst på nett i Norge, er det flere strategier du kan benytte deg av. Først og fremst bør du utforske forskjellige nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser. Sjekk ut deres priser, tilbud og eventuelle rabatter de kan tilby.

Noen nettbutikker kan ha løpende kampanjer eller tilbudspakker som kan bidra til å redusere kostnadene. Sammenligning av priser blant ulike nettbutikker er også avgjørende for å finne den mest konkurransedyktige prisen.

Å utnytte prissammenligningsverktøy er også en smart måte å finne den billigste prisen på Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism. Det finnes flere nettsider og apper som sammenligner prisene fra ulike nettbutikker og gir deg en oversikt over hvor du kan få de beste tilbudene. Disse verktøyene lar deg filtrere etter spesifikke linsetyper og merker, slik at du enkelt kan finne de beste prisene som er tilgjengelige. Ved å bruke prissammenligningstjenester kan du spare tid og energi samtidig som du sikrer at du får den beste prisen på dine Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism-linser.

Prishistorikk

Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK339.00 - 10/06/2024
 • NOK379.00 - 03/06/2024
 • NOK339.00 - 20/05/2024
 • NOK322.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK379.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK322.00 - 13/05/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe for Astigmatism

4.0 av 5
0
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Ulrika Bings

  Åsså, æ må si dokker, æ e så forbanna nøgd med Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe! Æ har prøvd mangt ei kontaktlinse i mi tid, men ingen har klart å måle sæ med dissa. Æ har astigmatisme, så det har alltid vært en utfordring å finn ei linse som passa skikkelig og ga mæ klar sikt. Men når æ prøvde dissa, så va det som om det va meint å vær! Æ kan se glasklart, uten den irriterende sløringa og forvrengninga som æ opplevde med andre linser.

  Komforten e heller ikkje å forakta. Æ kan ha på mæ dissa linser hele dagen, og de føles nesten ikkje på. Æ har tidligere slitt med tørre øyan og ubehag, men med Hydraluxe-teknologien i disse linsene, så e det som om øyan mine får en frisk dusj av fuktighet hver gang æ bruker dem. Det e heilt fantastisk! Æ har også merka at de holder seg fuktige og komfortable selv når æ befinner mæ i krevende omgivelser, som på jobb med aircondition eller utendørs i sterkt sollys. De bare funke!

  Prisen kan nok være et tema for noen, men æ vil ærlig talt si at disse linsene e verdt hver eneste krone. Du får det du betale for, og med tanke på kvaliteten, komforten og synsopplevelsen, så syns æ at det e en rimelig pris å betale. Æ e bare glad for at æ endelig har funne mine perfekte linser. Æ ska ikkje kaste bort mer tid og penger på å prøve andre linser. Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe har blitt min trofaste følgesvenn, og æ kan ikkje anbefal dem nok.

  + FORDELER: kjempebra linse kontaktlisne på dagen med hydraluxe bra teknologi
  - ULEMPER: koster litt penger
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo