Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism for kun NOK899.00
 • Den laveste prisen på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism ble oppdaget 15/06/2024 11:31 am.

kr 890

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism - NOK899.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK899.00 - 10/06/2024
 • NOK1,059.00 - 03/06/2024
 • NOK899.00 - 20/05/2024
 • NOK900.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK1,059.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK899.00 - 20/05/2024
Sist oppdatert: 15/06/2024 11:31 am
Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Beskrivelse

Se klart og komfortabelt med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism. Våre avanserte kontaktlinser bruker HydraLuxe-teknologi for å gi overlegen komfort og synskorreksjon hele dagen. Med en tynn design og høy oksygengjennomtrengelighet vil du ha skarpt, klart syn hele dagen lang. Gjør deg klar til å oppleve det beste innen astigmatismekorreksjon med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism.

Skreddersydd komfort for astigmatisme

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism kontaktlinser er spesielt utviklet for å gi eksepsjonell komfort til personer med astigmatisme. Den unike designen av disse linsene, kombinert med HydraLuxe™ teknologi, gir en jevn og stabil passform på øyet. Dette bidrar til å korrigere astigmatismen nøyaktig og gir en behagelig følelse gjennom hele dagen.

Med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism kan du glede deg over skarpt syn uten noen form for ubehag eller sløret syn.

Reduserer lysfølsomhet og blending

Personer med astigmatisme kan oppleve økt lysfølsomhet og blending. Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism linser har en integrert teknologi kalt Eye-Inspired™ Design.

Denne designen bidrar til å redusere lysspredning på netthinnen og gir dermed en bedre synsopplevelse under forskjellige lysforhold. Med disse linsene kan du nyte klar og skarp synskvalitet uten å bli forstyrret av blending eller lysfølsomhet.

Langvarig fuktighet og øyehelse

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism linser er designet med fokus på langvarig fuktighet og øyehelse. HydraLuxe™ teknologi bidrar til å opprettholde fuktigheten på øyets overflate gjennom hele dagen. Dette reduserer risikoen for tørre og irriterte øyne, som ofte er en bekymring for personer med astigmatisme. Ved å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse bidrar disse linsene til å fremme god øyehelse og komfortabelt bruk.

Produktvideo fra Youtube

Enkel håndtering og brukervennlighet

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism linser er utformet for enkel håndtering og brukervennlighet. De er engangslinser, noe som betyr at du kan bruke et friskt par linser hver dag uten å bekymre deg for rengjøring eller oppbevaring. Den myke og fleksible konstruksjonen gjør det også enkelt å sette inn og ta ut linsene. Med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism kan du oppleve praktisk og problemfri bruk av kontaktlinser.

Finn billigste pris på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

For å finne den beste prisen på Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism kontaktlinser, anbefaler vi å benytte deg av prissammenligningstjenester på nettet. Ved å sammenligne priser fra ulike nettbutikker kan du finne de beste tilbudene og sikre deg kostnadseffektive kjøp av disse spesialdesignede kontaktlinsene. Prissammenligning gir deg muligheten til å få høy kvalitet og komfort til den mest konkurransedyktige prisen.

Prishistorikk

Prishistorikk for Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Siste oppdatering:
 • NOK899.00 - 10/06/2024
 • NOK1,059.00 - 03/06/2024
 • NOK899.00 - 20/05/2024
 • NOK900.00 - 13/05/2024
Fra: 13/05/2024
 • Høyeste Pris: NOK1,059.00 - 03/06/2024
 • Best pris: NOK899.00 - 20/05/2024

Omtaler (1)

1 omtale av Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

5.0 av 5
1
0
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Anna Belle

  Jeg har prøvd flere kontaktlinser for astigmatisme tidligere, men Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism har virkelig imponert meg. Disse linsene har overgått mine forventninger på alle måter. Fra det øyeblikket jeg setter dem inn, føler jeg en umiddelbar komfort som varer gjennom hele dagen. Passformen er perfekt, og linsene sitter stabilt på plass uten å bevege seg eller føre til ubehag.

  Det jeg virkelig setter pris på med disse linsene er den utrolige synskvaliteten de gir. Jeg opplever krystallklarhet og skarphet i mitt syn, uten noe sløret eller forvrengt syn. Tidligere har jeg alltid slitt med blending og lysfølsomhet, spesielt i sterkt lys, men med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism opplever jeg betydelig reduksjon i dette problemet. Jeg kan nyte utendørsaktiviteter uten å bekymre meg for blending eller anstrengelse for øynene.

  En annen fantastisk egenskap med disse linsene er at de holder øynene mine fuktige og behagelige gjennom hele dagen. Selv etter mange timer med bruk, opplever jeg ikke tørre eller irriterende øyne. Denne langvarige fuktigheten gjør at jeg kan bruke linsene uten å bekymre meg for ubehag eller behovet for hyppig bruk av øyedråper.

  Jeg vil også fremheve den enkle håndteringen av disse linsene. De er svært brukervennlige, og det tar meg bare noen sekunder å sette dem inn eller ta dem ut. Dette gjør det praktisk for meg å bruke kontaktlinser i min hektiske hverdag.

  Alt i alt er jeg overveldende fornøyd med Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism kontaktlinser. De tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort, synskvalitet og øyehelse. Jeg kan trygt anbefale disse linsene til alle som har astigmatisme og ønsker enestående komfort og klarhet i synet.

  + FORDELER: Utmerket passform for personer med astigmatisme, gir stabil og presis korreksjon. Reduserer lysfølsomhet og blending, gir en klar og behagelig synsopplevelse under forskjellige lysforhold. Langvarig fuktighet og komfort, holder øynene fuktige og behagelige gjennom hele dagen.
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo