1-Day Acuvue TruEye

(3 omtaler)

kr 272

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: 1-Day Acuvue TruEye - NOK280.00
Sist oppdatert: 25/07/2024 3:57 pm

Beskrivelse

Se klart og komfortabelt med 1-Day Acuvue TruEye! Våre daglige engangskontaktlinser er designet for å gi deg det beste synet og komforten hele dagen lang. Med et unikt silikonhydrogelmateriale er linsen vår superpustende og slipper gjennom opptil fem ganger mer oksygen enn andre myke kontaktlinser. Dessuten er det ikke behov for rengjøring eller vedlikehold – bare ta på deg et friskt par hver morgen for krystallklart syn hele dagen. Gjør deg klar til å se livet i høy definisjon med 1-dagers Acuvue TruEye!

Naturlig og pustende linsemateriale for langvarig komfort

Opplev en ny standard for komfort med 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser. Disse linseene er laget av et unikt og avansert materiale kalt Narafilcon A, som gir en naturlig følelse og lar øynene puste gjennom linsematerialet. Denne pusteevnen bidrar til å opprettholde en sunn og frisk tilstand for øynene dine, selv under lange og krevende dager.

Høy beskyttelse mot skadelige UV-stråler

Beskyttelse av øynene mot skadelig UV-stråling er avgjørende for langvarig øyehelse. 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser er utstyrt med en innebygd UV-beskyttelse som blokkerer opptil 96% av UVA-stråler og 99% av UVB-stråler.

Denne ekstra laget av UV-beskyttelse bidrar til å redusere risikoen for potensielle UV-relaterte skader, som fotokeratitt og langsiktige øyeproblemer som katarakt eller makuladegenerasjon.

Eksepsjonell klarhet og skarphet i synet

Med 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser kan du nyte enestående klarhet og skarphet i synet. Disse linseene er designet med høy optisk kvalitet for å sikre at du ser verden med utrolig detaljrikdom og nøyaktighet.

Uansett om du befinner deg i godt lys eller dårlige lysforhold, vil du oppleve et klart og skarpt syn som gjør at du kan fokusere på de viktige tingene i livet.

Produktvideo

Godkjent for langvarig bruk og bekvemmelighet

1-Day Acuvue TruEye er godkjent for langvarig bruk i opptil 16 timer i døgnet. Dette gjør dem ideelle for de som har en travel livsstil og trenger linser som kan vare hele dagen. Du kan enkelt sette dem inn om morgenen og glemme dem resten av dagen, uten å bekymre deg for ubehag eller tretthet i øynene.

Finn billigste pris på 1-Day Acuvue TruEye

For å finne den beste prisen på 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser, anbefales det å benytte prissammenligningstjenester på nettet. Ved å sammenligne priser fra ulike nettbutikker kan du sikre deg de beste tilbudene og spare penger på dine kontaktlinsekjøp. Prissammenligning er en effektiv måte å finne den mest konkurransedyktige prisen på denne unike kontaktlinsen og sikre at du får høy kvalitet til den beste verdien.

Prishistorikk

-

Omtaler (3)

3 omtaler av 1-Day Acuvue TruEye

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Arnfinn

  Jeg har vært en lojal bruker av 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser i lang tid, og jeg kan ærlig si at disse linsene har overgått mine forventninger på alle måter. Fra første øyeblikk jeg satte dem inn, følte jeg en utrolig komfort som varte gjennom hele dagen. Materialet er lett og pustende, og jeg glemmer til og med at jeg har linser på. De har virkelig gjort det mulig for meg å nyte en naturlig følelse og klart syn uten noen form for ubehag.

  Det som virkelig skiller 1-Day Acuvue TruEye linser fra andre linser jeg har prøvd, er den utrolige klarheten og skarpheten de gir. Uansett om jeg er utendørs i sterkt sollys eller inne med lite lys, opprettholder linsene enestående synsklarhet og lar meg se detaljer med imponerende nøyaktighet. Dette har virkelig beriket min opplevelse av verden rundt meg og gjort daglige aktiviteter som å kjøre bil, lese eller jobbe foran dataskjermen mye enklere og mer behagelig.

  En annen viktig faktor som gjør 1-Day Acuvue TruEye til en favoritt for meg er den innebygde UV-beskyttelsen. Å vite at mine øyne er beskyttet mot skadelige solstråler gir meg en følelse av trygghet og bidrar til å opprettholde min langsiktige øyehelse. Dette er noe jeg virkelig setter pris på, spesielt når jeg er utendørs i solfylte omgivelser.

  Jeg kan ikke få sagt nok hvor praktisk det er å bruke 1-Day Acuvue TruEye linser. Da de er engangslinser, slipper jeg bryet med å rengjøre og oppbevare linser. Det er så befriende å kunne bare kaste dem etter bruk og ha et friskt par linser hver dag. Dette gjør også at jeg kan reise lett og enkelt uten å måtte bekymre meg for linsevesker eller løsninger.

  Alt i alt er jeg ekstremt fornøyd med 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser. De gir meg en uovertruffen kombinasjon av komfort, klarhet, beskyttelse og bekvemmelighet. Disse linsene har virkelig forbedret min synsopplevelse og gjort mitt daglige liv enklere og mer behagelig. Jeg vil sterkt anbefale dem til alle som er på jakt etter en førsteklasses kontaktlinseopplevelse.

  + FORDELER: Forbedrer synet Kan kjøpes billig på nett Acuvue er alltid bra
  - ULEMPER: Ingen ulemper
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Line Transok

  1-Day Acuvue TruEye er de beste linsene jeg noensinne har prøvd. De føles så naturlige, og øynene mine blir ikke tørre selv etter en hel dag.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Raymond “kingen” Kvisvik

  Disse linsene er rett og slett utmerkede. Jeg har prøvd mange, men 1-Day Acuvue TruEye står ut med sin komfort og klarhet. Sterkt anbefalt!

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo