1-Day Acuvue Moist

(3 omtaler)
 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lenson, Lensway.
 • lenson.no tilbyr dagens beste pris på 1-Day Acuvue Moist for kun NOK215.00 , Som er 2% billigere enn hos Lensway (NOK220.00).
 • Den laveste prisen på 1-Day Acuvue Moist ble oppdaget 24/04/2024 4:52 pm.

kr 212

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: 1-Day Acuvue Moist - NOK215.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for 1-Day Acuvue Moist
Siste oppdatering:
 • NOK215.00 - 22/04/2024
 • NOK229.00 - 15/04/2024
 • NOK220.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK229.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK215.00 - 08/04/2024
Sist oppdatert: 24/04/2024 4:52 pm

Beskrivelse

[contenteggblock template=offers_logo_groups]
Få en ny start hver dag med 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser! Linsene våre gir langvarig komfort og fuktighet, slik at du kan holde øynene oppfrisket hele dagen. Med 1-Day Acuvue Moist vil du nyte et skarpt, klart syn og bekvemmeligheten av problemfri daglig linsebytte. Gjør deg klar til å oppleve det ultimate innen komfort og bekvemmelighet – prøv 1-Day Acuvue Moist i dag!

1-Day Acuvue Moist er produsert av den svært anerkjente produsenten Johnson & Johnson. Hvis du tidligere brukte 1-day Acuvue, så er det når linsen med tilnavnet «Moist» du skal bruke.

Hindrer tørre øyne

Veldig mange nordmenn er fornøyd med 1-Day Acuvue Moist av èn spesifikk årsak.

Denne endagslinsen er utmerket til å motvirke tørre øyne.

Og det er det flere grunner til. I de neste avsnittene vil vi se på teknologiene:

 • Hydrogel (materialvalget).
 • Lacreon-teknologien, som er utviklet i et amerikansk laboratorium.
 • Blink Stabilized design.

1-Day Acuvue Moist er en type kontaktlinser som er utformet for å hjelpe mot tørre øyne. Disse kontaktlinsene er laget av et materiale som kalles et hydrogel, som inneholder fuktighetsgivende stoffer som hjelper å opprettholde fuktighet og lindrer tørre øyne.

Lacreon-teknologi

En viktig teknologi bak disse kontaktlinsene er “Lacreon Technology”, som er en unik prosess der en fuktighetsgivende substans blir integrert i hydrogel-materialet. Dette gir en jevn og stabil fuktighetsfordeling over hele kontaktlinsens overflate, slik at øynene holder seg fuktige hele dagen. Lacreon-teknologien bidrar også til å hindre uttørking av linsen, og hjelper dermed til å opprettholde klar og skarp synskvalitet.

Blink Stabilized Design

I tillegg har 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser også en spesiell “Blink Stabilized Design” teknologi. Dette innebærer at linsene er utformet for å holde seg på plass på øyet selv under raske øyebevegelser, noe som kan forhindre at tårer fordamper fra øyet og dermed bidrar til å opprettholde fuktigheten på øyets overflate.

Endagslinser – som hindrer infeksjon på øyet

1-Day Acuvue Moist kontaktlinser er også endaglinser. Og hva betyr det?

Jo – det betyr at du kan bruke en ny linse hver dag. Hver eneste dag du står opp om morgenen, så skal du sette en helt frisk linse på øyet. Og hver dag før du legger deg, så skal du ta ut og kaste linsene i søppelbøtta.

Hvorfor er dette smart?

Dette kan være en fordel for personer som lider av tørre øyne. Det handler om at du kan redusere risikoen for infeksjoner og irritasjon som kan oppstå ved bruk av linsene over en lengre periode.

Sterk UV-beskyttelse

Går du for 1-Day Acuvue Moist, så får du med UV-beskyttelse på kjøpet. I tillegg får du veldig god synskomfort.

Veldig mange optikere anbefaler Acuvue for de som oppholder seg i varmere strøk der hvor solen står høyt på himmelen. Acuvue Moist gir hele 82 % UVA-beskyttelse, og 97 % beskyttelse av UVB-stråling.

Her får du en god endagslinse som du trygt kan ta med deg på sydenferie i sommer!

Videoanmeldelse – Endagslinsen 1-Day Acuvue Moist – bra eller dårlig?

Priser og prissammenligning

Hvis du skal kjøpe 1-Day Acuvue Moist billig, så gjør du det på nett. Lengre opp i artikkelen har vi en prissammenligningsboks. Der kan du alltid få med deg de beste tilbudene på endagslinsen fra Johnson & Johnson.

Du får kjøpt 1-Day Acuvue Moist i to størrelser:

 • Som 30-pakning.
 • Og som 90-pakning.

Desto større boks du kjøper, desto større besparing vil du oppnå. Det er alltid billigst å kjøpe endagslinser (som 1-Day Acuvue Moist) i store forpakninger.

Du kan også kjøpe den samme linsen i to andre ulike modeller:

Vår oppsummering av 1-Day Acuvue Moist

Alt i alt er 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser en innovativ og avansert teknologi som kan hjelpe til med å motvirke tørre øyne, samtidig som de gir en behagelig og klar synsopplevelse.

 

Prishistorikk

Prishistorikk for 1-Day Acuvue Moist
Siste oppdatering:
 • NOK215.00 - 22/04/2024
 • NOK229.00 - 15/04/2024
 • NOK220.00 - 02/04/2024
Fra: 02/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK229.00 - 15/04/2024
 • Best pris: NOK215.00 - 08/04/2024

Omtaler (3)

3 omtaler av 1-Day Acuvue Moist

4.7 av 5
2
1
0
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Karin Arnstad

  Jeg har brukt kontaktlinser i mange år, og jeg har prøvd mange forskjellige typer. Men da jeg prøvde 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser for første gang, var jeg helt blown away. Disse linsene var fantastiske fra start til slutt!

  Først og fremst var de utrolig komfortable å ha på seg. Jeg har alltid hatt problemer med tørre øyne, spesielt når jeg bruker kontaktlinser over lengre tid. Men med disse linsene var det som om jeg ikke hadde på meg linser i det hele tatt. Jeg kunne ha dem på hele dagen uten å føle meg ubehagelig eller irritert.

  En annen ting jeg elsker med disse linsene er at de gir en klar og skarp synskvalitet. Jeg jobber på datamaskin hele dagen, så det er viktig for meg å ha en linse som gir meg et klart syn på avstand og nærhet. 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser leverte virkelig på dette området – synet mitt var skarpt og klart hele dagen.

  Jeg elsker også at disse linsene er engangsbruk, noe som betyr at jeg slipper å tenke på rengjøring og vedlikehold. Det er bare å sette på en ny linse hver dag og jeg er klar til å gå. Dette gjør også at jeg føler meg tryggere på øyehelsen min, da jeg slipper å bekymre meg for infeksjoner eller irritasjoner som kan oppstå ved bruk av linsene over lengre tid.

  Alt i alt kan jeg ikke anbefale disse kontaktlinsene nok. De er utrolig komfortable, gir en skarp synskvalitet og er enkle å bruke. Hvis du sliter med tørre øyne eller leter etter en pålitelig kontaktlinse, bør du absolutt prøve 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser!

  + FORDELER: Sitter bra på øyet Endagslinse, så skal kastes ut hver dag Johnson & Johnson har bra tech-avdeling i USA Selges i nesten alle nettbutikker i Norge
  - ULEMPER: Fant ingen
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Kari, Oslo

  1-Day Acuvue Moist er en livredder for mine sensitive øyne. De holder øynene fuktige hele dagen, og jeg merker knapt at jeg har dem på. En game-changer!

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Ole

  Eg har brukt mange linser, men 1-Day Acuvue Moist e heilt topp! Dei gir meg ikkje tørre auger, sjølv på lange dager. Anbefales sterkt

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo