1-Day Acuvue Moist Multifocal

 • Priser oppgis ink mva og i Norske kroner.
 • Produktet kan kjøpes hos Lensway, Lenson.
 • lensway.no tilbyr dagens beste pris på 1-Day Acuvue Moist Multifocal for kun NOK254.00 , Som er 9% billigere enn hos Lenson (NOK279.00).
 • Den laveste prisen på 1-Day Acuvue Moist Multifocal ble oppdaget 21/05/2024 8:03 am.

kr 272

Dagens beste pris: lenson.nolenson.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: 1-Day Acuvue Moist Multifocal - NOK279.00
Prishistorikk
×
Prishistorikk for 1-Day Acuvue Moist Multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK279.00 - 20/05/2024
 • NOK288.00 - 13/05/2024
 • NOK254.00 - 06/05/2024
 • NOK271.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK288.00 - 13/05/2024
 • Best pris: NOK254.00 - 06/05/2024
Sist oppdatert: 21/05/2024 8:03 am
1-Day Acuvue Moist Multifocal
1-Day Acuvue Moist Multifocal

Beskrivelse

Si farvel til uklart syn og tørre øyne med 1-Day Acuvue Moist Multifocal! Denne revolusjonerende kontaktlinsen gir klart syn på alle avstander, og med sin unike LACREON-teknologi forblir øynene dine hydrerte og komfortable fra morgen til kveld. Opplev friheten til uanstrengt syn med 1-Day Acuvue Moist Multifocal: den perfekte kontaktlinsen for deg!

Skarpt syn og problemfri tilpasning for flerfokale behov

1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlinser representerer det nyeste innen flerfokal teknologi for å korrigere presbyopi, en vanlig tilstand som påvirker synet på nært hold hos personer over 40 år. Disse avanserte linseene er nøye designet for å gi brukerne skarpt syn på ulike avstander, og de eliminerer behovet for briller. Med presisjonskorrigeringen av multifokale linser kan du nyte en sømløs overgang mellom nær, mellomdistanse og fjernavstand, slik at du kan se tydelig og naturlig i alle situasjoner.

Dual Action Technology for problemfri overgang

1-Day Acuvue Moist Multifocal er utviklet med Dual Action Technology, som kombinerer to ulike optiske design for å gi en optimal synsopplevelse. Den øverste delen av linsen korrigerer synet på avstand, mens den nedre delen takler næravstanden. Dette avanserte designet sikrer at øyet ditt naturlig fokuserer på riktig avstand uten at du trenger å bytte briller eller linser.

Den jevne og problemfri overgangen mellom synsavstander gjør det enkelt og komfortabelt å lese, se på dataskjermer, kjøre bil og delta i alle daglige aktiviteter uten synsforstyrrelser.

Produktanmeldelse på video (engelsk video)

Fuktighet og komfort hele dagen

Med 1-Day Acuvue Moist Multifocal kan du forvente en høy grad av komfort takket være den unike LACREON®-teknologien. Disse kontaktlinsene er utstyrt med fuktighetsskapende molekyler som er innblandet i linsens materiale. Dette bidrar til å opprettholde fuktigheten og redusere risikoen for tørre eller irriterte øyne, selv etter flere timers bruk. Du kan glede deg over en langvarig komfort gjennom hele dagen, uansett om du oppholder deg i klimatiserte rom, utendørs eller i tørre omgivelser.

UV-beskyttelse for øyehelsen

1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlinser prioriterer ikke bare synskvaliteten, men også øyehelsen. De er utstyrt med et innebygd UV-filter som blokkerer skadelige UV-stråler fra solen. Denne ekstra beskyttelsen bidrar til å redusere risikoen for potensielle UV-relaterte øyeskader, som for eksempel fotokeratitt eller langsiktige effekter som katarakt eller makuladegenerasjon. Ved å bruke disse linseene gir du øynene dine en ekstra beskyttelse mot solens skadelige stråler.

Finn billigste pris på 1-Day Acuvue Moist Multifocal

Når du søker etter den beste prisen på 1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlinser, anbefaler vi sterkt å benytte deg av prissammenligningstjenester på nettet. Ved å bruke disse tjenestene kan du enkelt sammenligne priser fra ulike nettbutikker og finne de beste tilbudene tilgjengelig.

Prissammenligning er en effektiv måte å spare penger og sikre at du får den beste verdien for denne unike multifokale kontaktlinsen. Ved å finne den billigste prisen kan du nyte fordelene av 1-Day Acuvue Moist Multifocal uten å overskride budsjettet ditt.

Prishistorikk

Prishistorikk for 1-Day Acuvue Moist Multifocal
Siste oppdatering:
 • NOK279.00 - 20/05/2024
 • NOK288.00 - 13/05/2024
 • NOK254.00 - 06/05/2024
 • NOK271.00 - 22/04/2024
Fra: 22/04/2024
 • Høyeste Pris: NOK288.00 - 13/05/2024
 • Best pris: NOK254.00 - 06/05/2024

Omtaler (4)

4 omtaler av 1-Day Acuvue Moist Multifocal

4.5 av 5
3
0
1
0
0
Skriv din omtale
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering
 1. Hassan Biri

  Jeg har brukt 1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlinser i flere måneder nå, og jeg er helt overveldet av hvor fantastiske de er! Som en person med presbyopi har jeg lenge vært avhengig av briller for å lese og se på avstand. Disse linseene har virkelig forandret spillereglene for meg.

  Jeg kan nå se tydelig og komfortabelt på alle avstander uten å måtte bytte mellom briller og linser. Overgangen mellom nær- og fjernsyn er helt problemfri, og jeg kan enkelt lese bøker, se på dataskjermen og kjøre bil uten noen synsforstyrrelser. De er også utrolig behagelige å ha på seg hele dagen, og jeg har ikke opplevd tørre eller irriterte øyne. 1-Day Acuvue Moist Multifocal er virkelig en livsendrende løsning for meg, og jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle som trenger multifokal korrigering.

  + FORDELER: ALT
  - ULEMPER: ingenting
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 2. Siri Kristjansson

  Jeg har brukt 1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlinser i noen uker nå, og jeg har en blandet opplevelse med dem. Selv om de gir meg god synskorrigering på ulike avstander, føler jeg at overgangen mellom nær- og fjernsyn ikke er helt sømløs.

  Noen ganger kan jeg oppleve litt uskarphet eller forvrengning når jeg skifter fokus. Det er ikke konstant, men det skjer nok til at jeg legger merke til det. Dessuten har jeg opplevd noe ubehag etter flere timers bruk.

  Øynene mine føles tørre og irriterte, spesielt i tørre eller klimatiserte miljøer. Selv om de gir meg noen fordeler, er jeg fortsatt på utkikk etter en bedre multifokal linse som kan gi meg en mer problemfri opplevelse og lengre komfort.

  + FORDELER: Hmm...mange fordeler da? billige kontaktlinser
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 3. Sofie

  Som lesebrillebruker er 1-Day Acuvue Moist Multifocal en åpenbaring. Jeg kan se både nær og fjern uten problemer. De er lette å bruke, og komforten er på topp!

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this
 4. Stavanger-Håkon

  For en forskjell! 1-Day Acuvue Moist Multifocal har gjort dagene mine så mye enklere. Å kunne se klart på alle avstander uten ekstra briller e fantastisk.

  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

  Legg igjen din omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Kontaktlinsepris.no
  Logo